counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πρεμιέρα έκανε ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο Fantasia για την καλοκαιρινή σεζόν. Πολλοί φίλοι του και πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στην πρεμιέρα του την Παρασκευή 29 Μαρτίου για να τον στηρίξουν.

Ο Stan και ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Χρύσπα διασκέδασε την Κυριακή 31 Μαρτίου ο Παντελής Παντελίδης. Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο Caramela στη Συγγρού και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AthensXclusive Designers Week, πραγματοποίηθηκε από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο εντυπωσιακό Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών καθώς και νέων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής.

Με ένα μεγάλο πάρτι έκλεισε ο κύκλος των εμφανίσεων του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Νίκο Κουρκούλη στο Φωταέριο. Πολλοί φίλοι τους, ανάμεσά τους και η διεθνούς φήμης Patricia Field βρέθηκαν στην τελευταία τους εμφάνιση.

Ως μοντέλο συμμετείχε στην διεθνή εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AthensXclusive Designers Week, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR