counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες.

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τη νέα του ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά παρουσίασε ο Νικηφόρος. Τίτλος του νέου cd που κυκλοφορεί από τη Heaven «Τα λόγια καίγονται» και περιέχει 13 τραγούδια. Το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου έγινε η επίσημη παρουσίαση του και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του ήταν εκεί.

Η Μίνα Ορφανού δημιούργησε για το φιλανθρωπικό οργανισμό Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες». Η γνωστή ηθοποιός και ζωγράφος αφιέρωσε δεκαπέντε συλλεκτικά έργα της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την μεταστέγαση του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες».

Τέσσερα χρόνια μετά το “Γιο του Τσάρλυ”, ο Κάρολος Ζωναράς επιστρέφει με το “Μπιγκ Χιτ”, μια κινηματογραφική σπουδή πάνω στο φιλμ νουάρ, αποτείοντας φόρο τιμής στο μεγάλο δημιουργό Fritz Lang και το μυθικό «Big Heat».

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου η έβδομη απονομή του θεατρικού βραβείου «Μελίνα Μερκούρη». Το βραβείο κέρδισε η Λένα Παπαληγούρα για την ερμηνεία της στο έργο του Γιάννη Τσίρου «Αόρατη Όλγα», που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη στο Εθνικό Θέατρο. Μαζί με τη νικήτρια, το βραβείο διεκδίκησαν φέτος οι Νεφέλη Κουρή, Ηρώ Μπέζου και Βασιλική Τρουφάκου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR