counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Η πρώτη εκτίμηση των εξετάσεων από την Αμερική, για την κατάσταση της υγείας του

Τόμας Πρωτόπαπας: Η πρώτη εκτίμηση των εξετάσεων από την Αμερική, για την κατάσταση της υγείας του
Τόμας Πρωτόπαπας: Η πρώτη εκτίμηση των εξετάσεων από την Αμερική, για την κατάσταση της υγείας του

Τόμας Πρωτόπαπας

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Καθοριστικές για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα θα είναι οι επόμενες 4 ημέρες.

Από χθες οι Αμερικανοί γιατροί έχουν παραλάβει και μελετούν τις εξετάσεις που έστειλε η οικογένεια σε συνεργασία με τους γιατρούς του ΚΑΤ. Στα χέρια και των Βρετανών γιατρών βρίσκονται οι εξετάσεις επίσης από χθες και η οικογένεια περιμένει τις εκτιμήσεις τους.

Η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς του ΚΑΤ αλλά όπως είχε πει ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Ακόμη και την πιο μηδαμινή πιθανότητα που μπορεί να υπάρχει.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί γιατροί αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, αναμένεται να στείλουν τις τελικές απαντήσεις τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FTHIS.GR η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ώρα μένουμε σε αυτό. Ωστόσο κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει μέχρι να στείλουν οι ξένοι γιατροί ολοκληρωμένες τις δικές τους εκτιμήσεις.

Όσον αφορά για την κατάσταση του Τόμας, παραμένει σταθερά κρίσιμη. Οι γιατροί δοκιμάζουν διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές προκειμένου να προκαλέσουν αντίδραση στον 25χρονο άτυχο νεαρό.

Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες ιατρικού περιεχομένου, σήμερα δοκιμάζεται μια νέα φαρμακευτική αγωγή ώστε να προκαλέσουν αντίδραση στον εγκέφαλο του Τόμας.

Η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος που είναι συγκλονισμένος από το τραγικό ατύχημα προσεύχεται και ελπίζει να γίνει το θαύμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR