counter

Η επίσημη πρεμιέρα του "Θα σε πάρω να φύγουμε" στο θέατρο Badminton

Η επίσημη πρεμιέρα του "Θα σε πάρω να φύγουμε" στο θέατρο Badminton
Η επίσημη πρεμιέρα του "Θα σε πάρω να φύγουμε" στο θέατρο Badminton

Πρεμιέρα έκανε στο Θέατρο Badminton, η παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε", τιμώντας την Αθηναϊκή Επιθεώρηση, παρουσιάζοντας ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της επιθεώρησης. Στην επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου, έδωσαν το "παρών" τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «Κυρία Επιθεώρηση» την οποία υποδύεται ο Αντώνης Λουδάρος, που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον κομπέρ-εγγονό της -Γιώργος Καπουτζίδης- πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της. Ένας 35μελής θίασος από εκλεκτούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές ζωντάνεψε τις περιπέτειες, τα σουξέ και τους έρωτές της.

Την σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τα κείμενα είναι του Άγγελου Πυρίοχου. Την ζωντανή ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Κατσαρός. Στον 35μελη θίασο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR