counter

ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Κατίδης μέχρι το τέλος της σεζόν

ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Κατίδης μέχρι το τέλος της σεζόν
ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Κατίδης μέχρι το τέλος της σεζόν

Κατίδης

Ταυτόχρονα το ΔΣ αποφάσισε να του επιβάλει το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον κανονισμό της ΠΑΕ, ενώ το μέλλον του Κατίδη στην ΑΕΚ θα κριθεί εκ νέου από το ΔΣ το καλοκαίρι.

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει σχετικά η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η περαιτέρω συνέχεια του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ θα κριθεί από το Δ.Σ. το καλοκαίρι, αφού θα έχει δοθεί αφενός η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή όλο αυτό τον χρόνο να αποδείξει εμπράκτως ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια επιπολαιότητας και ανωριμότητας και αφετέρου εάν η πιθανή επανένταξή του στην ομάδα είναι εφικτή χωρίς κραδασμούς στους κόλπους της ΑΕΚ», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Γιώργου Κατίδη, αναφορικά με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στο ματς με τη Βέροια. Η δίωξη στηρίζεται στο άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά παραβάσεις για ρατσιστική συμπεριφορά και βάσει του κανονισμού προβλέπεται ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της «Ένωσης» δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν για τυχόν τιμωρία του συλλόγου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR