counter

Γιώργος Πρωτόπαπας - Θείος Τόμας: "Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του. Δεν αντιδρά στην αγωγή"

Γιώργος Πρωτόπαπας - Θείος Τόμας: "Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του. Δεν αντιδρά στην αγωγή"
Γιώργος Πρωτόπαπας - Θείος Τόμας: "Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του. Δεν αντιδρά στην αγωγή"

Τόμας Πρωτόπαπας

Δύσκολα ήταν από την πρώτη στιγμή τα πράγματα για τον 25χρονο Τόμας Πρωτόπαπα και εξελίσονται ακόμη πιο δύσκολα χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ.

Οι χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν βγήκαν καλές και το επισημαίνει και ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας που είναι και Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS στην Espresso: "Οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία στο κεφάλι και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα. Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε... τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα.

Μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ, η κατάστασή του ήταν ναι μεν κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο χθες ο οργανισμός του επιβαρύνθηκε.

Δίπλα στον Τόμας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του και η κοπέλα του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους, ο αγαπημένος τους δεν θα τα καταφέρει.

Η Αττική οδός χθες εξέδωσε ανακοίνωση για το ατύχημα ενώ δημοσιεύτηκαν και εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα του Τόμας.

Χθες βράδυ τον επισκέφθηκε και ο καλός του φίλος από τους Βασιλιάδες, Νίκος Αναδιώτης και όπως είπε: "Όσοι πιστεύουν ας προσευχηθούν για τον Τόμας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR