counter

Νίκος Αναδιώτης: "Όποιος πιστεύει, ας προσευχηθεί για τον Τόμας" (video)

Νίκος Αναδιώτης: "Όποιος πιστεύει, ας προσευχηθεί για τον Τόμας" (video)
Νίκος Αναδιώτης: "Όποιος πιστεύει, ας προσευχηθεί για τον Τόμας" (video)

Τόμας Πρωτόπαπας - Νίκος Αναδιώτης


Η είδηση του σοβαρού τροχαίου του όμορφου ανερχόμενου ηθοποιού, Tόμας Πρωτόπαπα έχει σοκάρει την εγχώρια showbiz. O 25χρονος ηθοποιός παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο ΚΑΤ για τρίτο εικοσιτετράωρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το τροχαίο συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Αττική Οδό, όταν ο ηθοποιός ακινητοποίησε το όχημα που οδηγούσε στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκείνη τη στιγμή βαν της εταιρίας "Αττική Οδός" έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο μικρού κυβισμού του ηθοποιού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Στο πλευρό του στο νοσοκομείο, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, η οικογενειά του, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες του, αλλά και η κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Ο ρεπόρτερ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, ΝίκοςΤσιλιμπουνιδάκης που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία της υγείας του ηθοποιού, με εκτενές ρεπορτάζ δίνει όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Τόμας, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά του.

Ο Νίκος Αναδιώτης, φίλος του Τόμας, που επισκέφθηκε τον ηθοποιό για να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, παρακαλεί να προσευχηθούμε για τον Τόμας.

Τόμας Πρωτόπαπας Νίκος Αναδιώτης

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του STAR για την κατάσταση της υγείας του.




Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του STAR για την σχέση του ηθοποιού με την σύντροφό του, Ιωάννα.









FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR