counter

Ουάου! Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει sex!

Ουάου! Η  Έλενα Παπαβασιλείου αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει sex!
Ουάου! Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει sex!

Έλενα Παπαβασιλείου

Τρείς, τέσσερις, έξι ή δώδεκα μήνες έχει να κάνει sex, η sexy Έλενα Παπαβασιλείου;

Ποιος θα το φανταζόταν βλέποντας αυτό το κορμί και αυτό το πρόσωπο πώς η Έλενα δεν είναι ερωτικά ενεργή για αρκετό καιρό.

Για κάποιον που την γνωρίζει, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού δεν είναι με τίποτα το κορίτσι του one night stand και έχει πολύ καιρό να κάνει σοβαρή σχέση.

Την Πέμπτη στις 14 Μαρτίου παρουσίασαν μια έρευνα στην πρωινή ραδιοφωνική τους εκπομπή με τον Βαγγέλη Περρή, με θέμα "Τί παθαίνουν οι γυναίκες όταν έχουν καιρό να κάνουν sex".

H συνεργάτιδα της εκπομπής, Έλενα Αρσένη, διάβαζε την έρευνα και στο πρώτο άκουσμα ότι οι γυναίκες που δεν έχουν κάνει sex για τρείς μήνες έχουν πάρα πολλά νεύρα... η Έλενα απάντησε: " Τί λες καλέ. Εγώ μια χαρά ήρεμη είμαι". Στη συνέχεια η Αρσένη πεέρασε στους έξι μήνες λέγοντας πως η γυναίκα φουντώνει και θέλει να τα σπάσει όλα και τότε η Έλενα απάντησε: " Άντε καλέ μην τα πιστεύεις αυτά, στο λέω εγώ δεν ισχύουν". Όταν η έρευνα έφτασε στο χρόνο με την πρληροφορία ότι τότε πια οι γυναίκες σπάνε τα πάντα, το σπίτι, τα κατεβάζουν όλα κάτω....η Έλενα  διέκοψε τον Βαγγέλη Περρή που μιλούσε λέγοντας: " Άσε με καλέ να ακούσω τι θα πάθω. Να ξέρω τί με περιμένει".

Όπως συμπαιρένουμε λοιπόν η Έλενα έχει πάνω από έξι μήνες να κάνει sex και πιστεύει πως θα φτάσει και στον χρόνο, προφανώς επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον στον ορίζοντα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR