counter

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βαφτίζουν την κόρη τους, Μάργκω!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βαφτίζουν την κόρη τους, Μάργκω!
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βαφτίζουν την κόρη τους, Μάργκω!

Μαριέττα Χρουσαλά Λέοντας Πατίτσας

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους.

Η παρουσιάστρια θέλει να οργανώσει κάτι μοναδικό που θα μείνει αξέχαστο στην οικογένεια αλλά και στους φίλους τους που θα είναι καλεσμένοι.

Τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, προβληματίστηκαν αρκετά ως προς τον τόπο που θα τελεστεί το μυστήριο και θα ακολουθήσει μετά το πάρτι.

"Αρχικά σκεφτόντουσαν να γίνει κάπου εκτός Αθηνών", λέει πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο FTHIS.GR. "Μετά από σκέψη κατέληξαν να γίνει στην Αττική και συγκεκριμένα στα νότια προάστια για να μπορέσουν να παρεβρεθούν όλοι οι φίλοι τους με τα παιδιά τους και να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά και οι γονείς πηγαίνοντας σε κάποιο νησί.

Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί, αλλά προσανατολίζονται για τις αρχές του καλοκαιριού. Η σκέψη τους είναι να γίνει ένα party, που θα ευχαριστηθούν κυρίως οι μικροί φίλοι της νεοφώτιστης και μετά βεβαίως και οι μεγάλοι. Με φουσκωτά, ζωγραφικές, κλόουν και πολύ παιχνίδι.

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 500 άτομα, ενώ παρ' όλο που έχουν καταλήξει στους νονούς της μικρής, δεν θέλουν ακόμα να ανακοινώσουν τα ονόματα".

(σ.σ Δεν αποκλείεται μία εκ των νονών να είναι η Μαρία Μενούνος, αφού το ζευγάρι κάνει πολύ παρέα με την διάσημη παρουσιάστρια και σε κοινή τους συνέντευξη η Μαριέττα και η Μαρία μεταξύ αστείου και σοβαρού είχαν πει, πως μπορεί να επισφράγιζαν τη φιλία τους με μία κουμπαριά. Άλλωστε πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στο Los Angeles και όλοι μαζί πήγαν στο πάρτυ των Όσκαρ, όπου φωτογραφήθηκαν με τη Σαρλίζ Θερόν και πολλούς ακόμη stars του Hollywood. Η δεύτερη νονά, πιθανότατα να είναι η Σήλια Κριθαριώτη, που τους πάντρεψε μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο και η Μαριέττα είναι κολλητή με την επιτυχημένη σχεδιάστρια. Και εκείνη παρεβρέθηκε με την Μενούνος στο πάρτυ των Όσκαρ και μάλιστα η ελληνίδα παρουσιάστρια φοράει συχνά ρούχα της σχεδιάστριας σε μεγάλα event στο L.A.) 

"Το βέβαιο είναι πως το πανέμορφο κοριτσάκι τους, θα πάρει το όνομα Μάργκω. Ήδη οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της, την αποκαλούν με το όνομα αυτό. Αυτές τις μέρες το ζευγάρι θα καταλήξει στο concept που θέλουν να έχει το μυστήριο - (σ.σ κατά πάσα πιθανότητα νεράϊδα ή πριγκίπισσα) -  και όλα θα κινηθούν σε λευκά και ροζ χρώματα όπως και στο γάμο τους. Για μετά το ζευγάρι σχεδιάζει μία δεξίωση - πάρτι", καταλήγει η ίδια πηγή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR