counter

Έλενα Τσαβαλιά: "Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο γιο μου"

Έλενα Τσαβαλιά: "Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο γιο μου"
Έλενα Τσαβαλιά: "Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο γιο μου"

ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, έδωσε το αγαπημένο ζευγάρι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά.

Η ηθοποιός μάλιστα, μιλώντας για τα επαγγελματικά της, δήλωσε πως της λείπουν οι ελεύθερες ώρες με το παιδί της "αλλά δεν μπορώ να τα έχω όλα. Προσπαθώ τη μια χρονιά να ικανοποιώ τον ένα άντρα της οικογένειας και τη επομένη τον άλλον! Έτσι κρατώ ισορροπία".

Για το σύζυγο της Μάρκο, η  Έλενα Τσαβαλιά, δήλωσε: "Παλεύω να του μάθω να μην είναι αναβλητικός. Έχω διδαχτεί όμως από εκείνον να αντιμετωπίζω με χιούμορ ότι συμβαίνει, να σκέπτομαι θετικά, να βλέπω την όμορφη όψη της ζωής ακόμα και στα δύσκολα. Έπειτα από τον ερχομό του Χάρη, (σ.σ. γιος τους) έχουν συμβεί πραγματικά δύσκολα γεγονότα. Έφυγαν από τη ζωή τόσο ο μπαμπάς μου όσο και ο πατέρας του Μάρκου.

Δεν είχαμε όμως την πολυτέλεια να είμαστε στεναχωρημένοι ούτε στο σπίτι μας, γιατί εκεί είναι το παιδί μας, ούτε στο θέατρο γιατί στη δουλειά πρέπει να είσαι χαρούμενος. Δεν μπορείς να βγεις στη σκηνή και να κουβαλάς το πρόβλημα σου. Πρέπει να το αφήσεις στο καμαρίνι σου και  να βγεις για να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάσει".

Το σημείο μηδέν στη δουλειά, ήταν όταν ο Μάρκος Σεφερλής πήρε το θέατρο "Δελφινάριο" τόνισε η Έλενα Τσαβαλιά.

"Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να μας βγει. Περάσαμε πολύ δύσκολα για να τα φέρουμε εις πέρας.

Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο Χάρη. Όμως με τη βοήθεια του κουμπάρου μας που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για κάτι σημαντικό. Ο Μάρκος είναι το άλλο μου μισό και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR