counter

Η μάχη της Θωμαής Απέργη με τα κιλά και η ψυχανάλυση! (Video)

Η μάχη της Θωμαής Απέργη με τα κιλά και η ψυχανάλυση! (Video)
Η μάχη της Θωμαής Απέργη με τα κιλά και η ψυχανάλυση! (Video)

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη μιλά στο περιοδικό Forma και στην Φαίη Ευθυμίου, για την εμπειρία της από τον διαγωνισμό, την αγάπη της για τα μουσικά ταξίδια και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, δηλώνοντας πως έχει ακόμα να κάνει πολλά!

Όταν σε πρωτογνωρίσαμε είχες κάποια κιλά παραπάνω. Πώς αποφάσισες και τελικά κατάφερες να αδυνατίσεις; Δυσκολεύτηκες πολύ; Για την ακρίβεια, ήμουν μόλις 5 κιλά παραπάνω όταν πρωτοεμφανίστηκα στο βίντεοκλιπ του πρώτου μου single από την Panik records, «What’s your name». Η διαφορά είναι ότι δεν έχασα υγρά ή μυϊκό ιστό αλλά περισσότερο λίπος! Αδυνάτισα ακολουθώντας ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα διατροφής. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και στην ουσία δεν κατάλαβα πώς έγινε, γιατί συνδυάστηκε με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις άψογα χωρίς να προλάβω να το συνειδητοποιήσω και να πιεστώ! Το κίνητρο ήταν ότι ήθελα να δω τον εαυτό μου σε μια πιο αδύνατη εκδοχή του, τόσο απλά! Είμαι πολύ μικρή σε ηλικία και ήθελα να έχω τη δυνατότητα να νιώθω ανάλαφρη και να φοράω ό,τι θέλω!

Θωμαή Απέργη

Γενικά προσέχεις τη διατροφή σου σε καθημερινή βάση; Βεβαίως. Θεωρώ πως είναι μέσα στις υποχρεώσεις μου να φροντίζω τη διατροφή μου, διασφαλίζοντας υγεία και ευεξία! Ζυγίζομαι τακτικά και αν νιώσω ότι πήρα βάρος γίνομαι λίγο πιο αυστηρή.

Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία; Έχω κάνει για ένα διάστημα στο παρελθόν. Βεβαίως με βοήθησε πάρα πολύ και θα ήθελα να ξανακάνω! Θεωρώ πως επενδύουμε σε τόσα πράγματα και είναι κρίμα να μην αφιερώνουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το μέσα μας, που είναι το πιο σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί και μπείτε στο www.formamag.gr για τα μυστικά των star, συμβουλές διατροφής και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σώμα και την εμφάνισή σας.

Εξώφυλλο FORMA


Δείτε και video από τα backstage της φωτογράφησης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR