counter

MY tv το νέο τηλεπεριοδικό!

MY tv το νέο τηλεπεριοδικό!
MY tv το νέο τηλεπεριοδικό!

Το MY tv logo  κυκλοφόρησε σήμερα στην επαρχία και 1η Μαρτίου στην Αθήνα σε όλα τα περίπτερα στην τιμή των 1,5€.

Πρόκειται για ένα νέο περιοδικό με πλούσιο περιεχόμενο, καθώς η ύλη του θα καλύπτει το πρόγραμμα περισσότερων από 30 τηλεοπτικών σταθμών.  Θα περιλαμβάνει μεγάλες αποκλειστικότητες, όλες τις ειδήσεις για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και μεγάλους διαγωνισμούς για τους αναγνώστες του.

Συγκεκριμένα, από το πρώτο κιόλας τεύχος 150 τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές των 20 ευρώ από την εταιρεία Μαρινόπουλος. Ακόμα, ένα τυχερό ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό του MY tv logo!

Tο MY tv logo έχει αποκλειστική συνεργασία με τον πρώτο Έλληνα Masterchef  Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος κάθε εβδομάδα θα προτείνει στους αναγνώστες του περιοδικού εύκολες και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής.

Στην ύλη του MY tv logo μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται: έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις, θέματα για την υγεία και τη σωστή διατροφή, τη διακόσμηση, το παιδί καθώς επίσης ταξιδιωτικές προτάσεις και οδηγός διασκέδασης. Eπίσης θα υπάρχουν όλες οι εξελίξεις για τις πιο hot web σειρές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Σε κάθε τεύχος του MY tv logo θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια, δωροεπιταγές και άλλες ξεχωριστές προσφορές για τους αναγνώστες του περιοδικού.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR