counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

«Η Δίαιτα των Ειδικών» είναι ένα νέο βιβλίο, όπου οι πλέον ειδικοί σε τομείς που αφορούν την καλή μας υγεία, διατροφή και φυσική κατάσταση δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές και κατευθύνσεις τους. Το κομμάτι της μαγειρικής υπογράφει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, το κομμάτι της ψυχολογίας η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, της άσκησης ο Γιάννης Μανιός και της διατροφής ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου. Πολλοί φίλοι των συντελεστών και λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για να προμηθευτούν υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου.

Δείτε βίντεο από την βραδιά, όπως προβλήθηκε στο FTHISTV:

Η παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη του Δη.Πε.Θε. Πάτρας, έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα και το θέατρο Εμπορικόν. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Αθανασόπουλος, Τάσος Αντωνίου, Δημήτρης Κoυρούμπαλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπανδρέου, Aποστόλης Πελεκάνος και Απόστολος Ψαρρός.

Η επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου "Ροές" πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου. Ηθοποιοί και φίλοι των συντελεστών βρέθηκαν εκεί για να τους συγχαρούν.

Η διάσημη γαλλίδα ηθοποιός Agnès Jaoui βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει στο Θέατρο Σημείο την παράσταση του έργου της "Κουζίνα κι εξαρτήσεις", το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Αντιγόνης Αμανίτου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR