counter

Θέλετε να θυμηθούμε τις πιο sexy εμφανίσεις της;

Θέλετε να θυμηθούμε τις πιο sexy εμφανίσεις της;
Θέλετε να θυμηθούμε τις πιο sexy εμφανίσεις της;

Μπορεί να μην παρακολούθησε την απονομή των φετινών βραβείων Oscar που πραγματοποιήθηκε στο Dolby theatre του Hollywood, παρ’ όλα αυτά το πανέμορφο μοντέλο κατάφερε να κλέψει την παράσταση με μια μοναδική εμφάνιση στο party του Elton John!

 

Φορώντας ένα ολόχρυσο –art deco τύπου– φόρεμα με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ, δια χειρός Julien Macdonald, η Klum τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Το ρούχο, εφάρμοζε τέλεια πάνω στο επίσης τέλειο σώμα της τονίζοντας ακόμα περισσότερο την εκπληκτική φυσική της κατάσταση.

 

Μητέρα τεσσάρων πλέον παιδιών, η 39χρονη Heidi, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα 20χρονα μοντέλα! Από το 1992  μέχρι σήμερα, έχει βρει τον τρόπο να μας μαγνητίζει με κάθε της εμφάνιση. Γεννημένη την 1η Ιουνίου του 1973, η Klum έγινε γνωστή μέσα από τις εμφανίσεις της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue, αλλά και από τη συμμετοχή της στα μοναδικά shows της Victoria’s Secret. Από εκείνη την εποχή, συνεχίζει να αποδεικνύει πως η τότε επιτυχία της δεν ήταν τυχαία, αφού εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας τόσο ως μοντέλο, όσο και ως παρουσιάστρια ή σχεδιάστρια ρούχων!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR