counter

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του Ant1 “ Ήρωες ανάμεσά μας”!

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του Ant1 “ Ήρωες ανάμεσά μας”!
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του Ant1 “ Ήρωες ανάμεσά μας”!

Ρουβάς

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Ant1 ξεκίνησε μια κοινωνική αποστολή που ξεπερνά την τηλεόραση και που έχει σαν πρωταρχικό στόχο να αναδείξει ξεχωριστούς ανθρώπους.  Ανθρώπους που ζουν πιο πολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ». Που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Αnt1 ΉρωεςΠως θα γίνει αυτό; Μόνο με την δική μας / δική σας βοήθεια. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form, βρίσκεται μια ειδική φόρμα όπου ο καθένας μας που γνωρίζει και επιθυμεί να προτείνει κάποιον Ήρωα ανάμεσά μας, πρέπει να καταθέσει πληροφορίες που αφορούν στην δράση και την προσωπικότητά του. Στην ουσία να περιγράψει τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Από όλες τις ιστορίες που θα συγκεντρωθούν, θα επιλεχθούν οι 10 πιο τρανταχτές! Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που την απαρτίζουν εξέχουσες προσωπικότητες που τυγχάνουν κοινής αποδοχής  με συντονίστρια την Μαρία Χούκλη.

ΧούκληΟι 10 αυτές ιστορίες θα παρουσιαστούν μέσα από 5 εκπομπές τις οποίες θα παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1. Ο καλλιτέχνης μάλιστα δεν θα εκτελέσει μόνο χρέη παρουσιαστή αφού θα τον δούμε να καταγράφει βήμα- βήμα την ζωή αυτών των ανθρώπων και θα φέρει στο φως της δημοσιότητα τις  άγνωστες πτυχές της ζωής τους και το έργο τους.

Παράλληλα, συζητείται να προηγηθεί μια “εισαγωγική εκπομπή” την οποία θα παρουσιάσει η Μαρία Χούκλη.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο gala προς τιμήν των 10 “Ηρώων” στο οποίο ενεργό ρόλο θα έχουν τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Μαρία Χούκλη.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR