Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο σε κομματάκια, το μέλι και την κρέμα γάλακτος. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή. Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Το βάζουμε σε γυάλινο σκεύος (βάζο) και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)