counter

Οι Ολυμπιονίκες "σάρωσαν" τη σκηνή του "DWTS3"! Ο Αλέξης Κωστάλας δάκρυσε μπροστά τους



Το "Dancing" και το έργο του "Make a wish" στήριξαν στη σκηνή του show αθλητές από το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. O Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), η Βιργινία Κραβαριώτη και η Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012), έδωσαν το στίγμα τους στη σκηνή του "DANCING WITH THE STARS".

Αμέσως μετά την εμφάνισή τους το κοινό, η επιτροπή, οι συμμετέχοντες σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν ασταμάτητα. Όχι μόνο για τη χορογραφία που ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακότατη, συνδυάζοντας χορό και κινήσεις από τα αθλήματα που ο καθένας υπηρετεί, αλλά κυρίως για τα ιδεώδη και το όραμα που πρεσβεύουν αυτά τα παδιά που μας έχουν κάνει εθνικά υπερήφανους. Ο Αλέξης Κωστάλας πήρε το λόγο και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Δάκρυσε μπροστά τους και τους χειροκρότησε θερμά.

Ολυμπιονίκες - Αλέξης Κωστάλας

 

Στο Dancing λίγο πριν σε άλλο ύφος και στιλ εμφανίστηκαν και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τους συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε". Ανέβηκαν στην σκηνή του "Dancing" και χάρισαν αέρα μιούζικαλ στην λαμπερή βραδιά, λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα στο θέατρο Batminton. Ο Aντώνης Λουδάρος, η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνή, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Μιχάλης Μαρίνος υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού παρουσίασαν μόνο ένα μικρό μέρος της μουσικοχορευτικής παράστασης και εντυπωσίασαν.

Δείτε τους.

 



Δείτε τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR