counter

Νότης Σφακιανάκης:" Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο"

Νότης Σφακιανάκης:" Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο"
Νότης Σφακιανάκης:" Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο"

Nότης Σφακιανάκης

Όταν ο Νότης Σφακιανάκης αποφασίσει να δώσει συνέντευξη μιλάει πάντα έξω από τα δόντια και βάζει στο στόχαστρό του όλους και όλα. Η εφημερίδα "Νews" φιλοξενεί σήμερα στις σελίδες του μια αφοπλιστική συνέντευξή του στην οποία ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρεται στην πολιτική, τον τίτλο του "Άρχοντα", αλλά και το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα που είχε και παρ’ ολίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

"Τρόμαξα. Ήταν σκληρότατο και θα μπορούσε να ήταν και θανατηφόρο. Θα μπορούσα να μην είχα βγει ζωντανός από τα σίδερα. Απόλυτα βοήθησε το αυτοκίνητο. Αν ήταν ένα άλλο αμάξι, δεν θα ήταν η ίδια κατάληξη. Παραβίασε μία κοπέλα την προτεραιότητά μου στην παραλιακή και μην υπολογίζοντας την απόσταση που έχουμε, πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Ευτυχώς τη γλίτωσα αλλά με χτυπήματα στο σώμα, στον αυχένα..."

Ο Νότης Σφακιανάκης που για δεκαετίες γέμιζε με χιλιάδες κόσμου τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζονταν, τώρα δηλώνει: Εγώ δεν έχω αποδεχτεί τον τίτλο του "Άρχοντα"¨και κανένα τίτλο. Νότη Σφακιανάκη με λένε από παιδί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Την αποχώρησή μου την έχω σκεφτεί, Θα γίνει όταν το νιώσω. Όταν δεν θα έχω τίποτα να πω και δεν θα βρίσκω το νόημα στο να εμφανιστώ και να μοιραστώ με τον κόσμο, τότε θα φύγω".

Όσο για την "ταραγμένη" κάποιες φορές σχέση του με τα Μέσα Ενημέρωσης ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε: "Ποτέ δεν με χάιδεψαν (οι δημοσιογράφοι) γιατί δεν χαρίστηκα στο ψεύτικο. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να μιλάω δήμοσια έχω την αντίληψη που έχω και τώρα. Αυτή η στάση μου στοίχησε στη δημοτικότητά μου και στο να έχει ο κόσμος διαφορετική αντίληψη από αυτήν που θα είχε αν ήξερε ποιος πραγματικά είμαι και όχι αυτός που έχουν παρουσιάσει. Με έχει πληγώσει αυτό. Με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί οι άνθρωποι των Μέσων δεν λένε την αλήθεια;"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR