counter

Στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Όλες οι λεπτομέρειες

Στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Όλες οι λεπτομέρειες
Στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Όλες οι λεπτομέρειες

Σε πυρετό προετοιμασιών για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα γίνει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου βρίσκονται οι παρουσιαστές αλλά προπάντως οι διαγωνιζόμενοι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους celebrities της βραδιάς στην πρόβα τους το βράδυ της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall. Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο χώρο ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης που θα παρουσιάσουν τη βραδιά. Εκεί και η Αγγελική Ηλιάδη που διαγωνίζεται με το τραγούδι “Χίλιες και μια νύχτες”, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα που θα κάνει εμφάνιση- έκπληξη στον ελληνικό τελικό.

Το Eurosong 2013 υπόσχεται πολλές εκπλήξεις επί σκηνής φέτος, πέρα από τις live εμφανίσεις των υποψηφίων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. Πρόκειται για ένα show διεθνούς εμβέλειας, αφού θα φιλοξενήσει έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές. Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic. Από τα highlights του Ελληνικού Τελικού θα είναι οι εμφανίσεις των δυο μοναδικών Ελληνίδων, που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της  Έλενας Παπαρίζου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR