counter

Η Δέσποινα Βανδή έκοψε την "Καλημέρα" σε τραγουδιστή, γιατί είπε ότι μοιάζει με την Τάμτα!

Η Δέσποινα Βανδή έκοψε την "Καλημέρα" σε τραγουδιστή, γιατί είπε ότι μοιάζει με την Τάμτα!
Η Δέσποινα Βανδή έκοψε την "Καλημέρα" σε τραγουδιστή, γιατί είπε ότι μοιάζει με την Τάμτα!

Χάρης Βαρθακούρης

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο γιός του Γιάννη Πάριου, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Μπεκιάρη, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλά λάθη στην καριέρα του στα οποία συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα όπως αυτό της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Νταλάρα.

"Δεν μπορώ να με καταπιέζω, αν κάτι θέλω να το πω και να το μοιραστώ, θα το κάνω. Αυτό δεν ξέρω αν είναι ελάττωμα ή προτέρημα. Όταν, για παράδειγμα, έγραψα στο twitter, πάντα χιουμοριστικά και πάντα με την καλύτερη διάθεση. "Μόλις είδα το καινούργιο εξώφυλλο της Δέσποινας Βανδή το οποίο έχει φωτογραφία την Τάμτα! Γιατί;” κι αυτό διότι όταν το πρωτοείδα, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η Δέσποινα μου θύμισε την Τάμτα, δεν πέρασα από φίλτρο την πράξη μου και το πόσταρα.

Αποτέλεσμα η Δέσποινα με έκανε unfollow και σταμάτησε να μου μιλάει. Από κει και πέρα, πλην του ενός χαμένου follower, το χιούμορ μου πιο πολύ με έχει βοηθήσει στη ζωή μου και στις σχέσεις μου, παρά έχει σταθεί εμπόδιο. Στο κάτω κάτω, όπως με τη μουσική μου, έτσι συμβαίνει και με το χιούμορ μου… δεν είναι για όλους" αποκάλυψε ο γιός του Γιάννη Πάριου.

"Αρνήθηκα το 2000 να τραγουδήσω με το Γιώργο Νταλάρα σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοίμαζε, διότι τα γυρίσματα ήταν μεσημέρι κι εγώ δε μπορώ να ξυπνήσω τόσο νωρίς… και αναθεματίζω που δεν ήταν κάποιος εκείνη τη στιγμή δίπλα μου, να μου δώσει μια σφαλιάρα και να μου πει "τι λες ρε ηλίθιε;”

Έχω αρνηθεί προτάσεις με πάρα πολλά λεφτά, τις παλιές καλές εποχές, τόσο εύκολες, που τώρα που έχω οικογένεια θα μπορούσα να έχω αυτά τα λεφτά στην άκρη. Έχω αρνηθεί να διαφημίσω μπισκότα με εκπληκτική πρόταση όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και με ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια που ΜΟΝΟ καλό θα μπορούσε να μου κάνει, επειδή δε μου άρεσαν τα συγκεκριμένα μπισκότα! Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που τις αρνήθηκα" παραδέχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης.

(tralala)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR