counter

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την σύντροφό του, Μαριέττα, έτοιμοι για γάμο!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την σύντροφό του, Μαριέττα, έτοιμοι για γάμο!
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την σύντροφό του, Μαριέττα, έτοιμοι για γάμο!

Δημήτρης Σκαρμούτσος
Στη συμπρωτεύουσα, όπου πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχει εγκατασταθεί τους τελευταίους τρεις μήνες ο 42χρονος σεφ και κριτής του Master Chef. Με τον καλό του φίλο Θωμά Δούζη είναι συνιδιοκτήτες του μεζεδοπωλείου - παντοπωλείου "Έργον" της οδού Κούσκουρα. Ο σεφ μένει σε ένα καλόγουστο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στο "Έργον".

"Τις ώρες που δεν εργάζεται, του αρέσει να κάνει βόλτες στην πόλη, να ανακαλύπτει μέρη που έχουν να κάνουν με τη δουλειά του – όπως συνοικιακά ταβερνάκια με καλό φαγητό – ενώ τα βράδια αποφεύγει τα πολυσύχναστα στέκια και προτιμάει να διασκεδάζει σε rock bar της οδού Βαλα-ωρίτου» περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! φίλος του γνωστού σεφ.

Μαζί του βρίσκεται και η εδώ και ενάμιση χρόνο σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο μουσικό κανάλι MTV Greece, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της, στο νέο του εγχείρημα στην συμπρωτεύουσα. Όπως αναφέρει φίλος του ζευγαριού στην δημοσιογράφο Αναστασία Αργυριάδου, επισημοποίηση της σχέσης τους είναι θέμα χρόνου".

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK ΕΞΏΦΥΛΛΟ 1302

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR