counter

Εβελίνα Παπούλια: "Τράβηξαν το θέμα του Σεργιανόπουλου απο τα μαλλιά"

Εβελίνα Παπούλια: "Τράβηξαν το θέμα του Σεργιανόπουλου απο τα μαλλιά"
Εβελίνα Παπούλια: "Τράβηξαν το θέμα του Σεργιανόπουλου απο τα μαλλιά"

Εβελίνα Παπούλια

Την αντίθεσή της με τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι δημοσιογράφοι χειρίστηκαν τη υπόθεση του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου, εξέφρασε με συνέντευξή της στην εφημερίδα News και τη δημοσιογράφο Μαριάννα Σπανού η Εβελίνα Παπούλια.

"Αντί να υπάρχει σιωπή και σεβασμός, το τράβηξαν από τα μαλλιά. Τους νεκρούς όμως πρέπει να τους σεβόμαστε" τόνισε η Εβελίνα Παπούλια για τον αγαπημένο της συμπρωταγωνιστή.

Μεταξύ άλλων, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, μίλησε και για την 14χρονη κόρη της για την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά ανησυχεί -κυρίως- για το επαγγελματικό της μέλλον.

"Ανησυχώ για το πώς θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της σε έναν τόσο δύσκολο κόσμο. Τη συμβουλεύω όμως να φύγει στο εξωτερικό, γιατί αν και μακριά από τη μαμά, εκεί οι ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες".

Όπως σημειώνει όμως, δεν την πιέζει για τίποτα. "Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αισθάνεται εκείνη καλά με ότι κάνει, όπου και αν βρίσκεται. Και ανθοπωλείο να θέλει να ανοίξει, εγώ θα είμαι μαζί της! Ότι επιθυμήσει εκείνη…".

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα σε πρόβες με τους "Δαίμονες" της Άννας Βίσση, ενω δηλώνει ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR