counter

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα!
Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα!

Φωτεινή Αθερίδου

Η 22χρονη Φωτεινή Αθερίδου είναι η κόρη που έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα. Με μπαμπά ηθοποιό και μητέρα συγγραφέα - σκηνοθέτιδα το μέλλον της Φωτεινής ήταν προδιαγεγραμμένο.

Η Φωτεινή σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Για το υποκριτικό της ταλέντο δεν υπήρχε αμφιβολία, αυτό όμως που δεν είχαν εντοπίσει οι γονείς της, ήταν το συγγραφικό της ταλέντο!

Φωτεινή ΑθερίδουΜια φωτογραφία απο παλαιότερη εμφάνιση του Θοδωρή Αθερίδη, της Ελένης Γκασούκα και της κόρης τους Φωτεινή.

Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο έργο “Supernova”, όπου χθες έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Faust, ένα έργο που φέρει και την δική της συγγραφική υπογραφή. Για αυτό το ταλέντο της, η Φωτεινή Αθερίδου, είχε δηλώσει στο Βήμα: “Το γράψιμο είναι λίγο σαν αρρώστια. Σου κολλάει… Οταν η μαμά έγραφε τους "Ηρωες", μιλούσαμε για όλα αυτό, την έβλεπα να ψάχνει. Με τη σειρά μου, πολλές φορές, το βράδυ, στον ύπνο μου σκεφτόμουν τι πρέπει να βάλει στο κείμενο. Κι έτσι κατάλαβα ότι όλα αυτά με απασχολούν… Όταν ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής (σ.σ. Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν) έγραψα ένα δικό μου κείμενο, διάρκειας δέκα λεπτών, με θέμα την κρίση. Μου άρεσε η ιστοριούλα μου. Είδα ότι μπορώ να γράψω, ότι είναι αστείο, κι έτσι απέκτησα αυτοπεποίθηση”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR