counter

Μιχάλης Σηφάκης - Μαρία Ηλιάκη: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Μιχάλης Σηφάκης - Μαρία Ηλιάκη: Τι τρέχει ανάμεσά τους;
Μιχάλης Σηφάκης - Μαρία Ηλιάκη: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Μαρία Ηλιάκη Μιχάλης Σηφάκης

Έντονο φλερτ φαίνεται πως υπάρχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στη Μαρία Ηλιάκη και στον Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ασχολείται συνεχώς με την παρουσιάστρια, σχολιάζοντας αμέσως, ότι κι αν γράψει στο twitter. Όλα αυτά βέβαια, συνέβαιναν από μακριά αφού η μεν Μαρία ζει στην Αθήνα, αλλά ο Μιχάλης απέχει πολλά χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, αφού ζει κι αγωνίζεται στην βελγική Σαρλερουά.

Από το πρωί της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου όμως, κάτι φαίνεται να αλλάζει μεταξύ τους. Ο λόγος; Το ταξίδι- αστραπή του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα για την συμμετοχή του στην Εθνική μας ομάδα, εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ελβετία στο «Καραϊσκάκη» το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Μιχάλης Σηφάκης το πρωί της Δευτέρας έγραψε: "I'm back...! Room 18", εννοώντας πως βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης που φιλοξενείται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αμέσως η παρουσιάστρια του ζήτησε να της φτιάξει καφέ για να τον επισκεφθεί. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον καφέ και το πως τον προτιμά η Μαρία με τα πειράγματα να κυριαρχούν.

Tweet Σηφάκης Ηλιάκη

Φυσικά ενδεχόμενο συνάντησής τους δεν υπάρχει προς το παρόν, αφού το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής είναι αρκετά σφιχτό και δεν τους αφήνει περιθώρια για εξόδους. Μένει να δούμε εάν θα πάει στο γήπεδο η Μαρία το βράδυ της Τετάρτης ή αν θα κάνουν μια κοινή έξοδο αμέσως μετά τον αγώνα.

Πάντως οπτικά θα ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, κατά την εκτίμησή μας.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR