counter

Η πανέμορφη αδελφή διάσημης ηθοποιού είναι έγκυος από ανώνυμο δωρητή σπέρματος!

Η πανέμορφη αδελφή διάσημης ηθοποιού είναι έγκυος από ανώνυμο δωρητή σπέρματος!
Η πανέμορφη αδελφή διάσημης ηθοποιού είναι έγκυος από ανώνυμο δωρητή σπέρματος!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

H Monica Cruz είναι έγκυος! Η είδηση δεν θα είχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αν το μωρό της 40χρονης αδερφής της ηθοποιού Penelope Cruz ήταν αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα και όχι από ανώνυμο δωρητή σπέρματος.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μ' ένα άρθρο της με τίτλο" Όνειρο Ζωής"στο προσωπικό της blog στην ισπανική εφημερίδα El Pais.

"Αποφάσισα να μιλήσω για αυτό. Κατέφυγα στην τεχνητή γονιμοποίηση για να μείνω έγκυος. Ήθελα να το αποκαλύψω γιατί είναι μια ευκαιρία να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ανώνυμους δωρητές σπέρματος που βοηθούν πολλές γυναίκες, σαν έμενα, να πραγματοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους. Αν με αυτό μπορώ να βοηθήσω άλλες γυναίκες που έχουν αμφιβολία, εδώ είμαι για οτιδήποτε μπορεί να με χρειαστείτε".

Αν και όπως πρόσθεσε θα προτιμούσε να περιμένει τον ιδανικό σύντροφο, είπε πως τελικά αποφάσισε να καταφύγει σε ανώνυμο δότη γιατί τα χρονικά περιθώρια στένευαν. "Μία γυναίκα στα 40 της είναι πολύ νέα και αισθάνεται νέα αλλά η μητρότητα πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση γιατί μετριέται με ένα άλλο ρολόι που δυστυχώς δεν ελέγχουμε εμείς. Ενημερώθηκα πολύ για το θέμα και απ’ ότι φαίνεται μετά τα 37 οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος μειώνονται σε μικρό ποσοστό".

 Η πανέμορφη Monica που ασχολείται και εκείνη με την υποκριτική, ενώ συμμετέχει και ως μοντέλο σε καμπάνιες γνωστών οίκων, δεν αποκάλυψε πόσο μηνών είναι. Η μόνη γνωστή σχέση της Monica, πάντως ήταν ο δεσμός της με τον επίσης ισπανό ηθοποιό, Alex Gonzalez πριν μερικά χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR