counter

Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ζει το "δράμα" του και δυο ξανθιές παρουσιάστριες του δίνουν...κουράγιο!

Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ζει το "δράμα" του και δυο ξανθιές παρουσιάστριες του δίνουν...κουράγιο!
Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ζει το "δράμα" του και δυο ξανθιές παρουσιάστριες του δίνουν...κουράγιο!

Μιχάλης Σηφάκης Σωτήρης Νίνης

Στη βελγική Σαρλερουά ζει εδώ και λίγους μήνες ο Μιχάλης Σηφάκης κι απ' ότι φαίνεται νιώθει... μοναξιές.

Παρά το γεγονός πως το κορίτσι του, Έλενα Παπαγγελή έχει περάσει πολύ καιρό μαζί του εκεί και του κράτησε συντροφιά, ο ποδοσφαιριστής δεν περνά και τόσο καλά. Πριν λίγες μέρες με μήνυμα του, δήλωσε πως θα πήγαινε σούπερ μάρκετ για να περάσει η ώρα του. Αμέσως του απάντησε ο στενός του φίλος, επίσης ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νίνης πως τον καταλαβαίνει απόλυτα. Ο Σωτήρης την τρέχουσα σεζόν ζει στην Πάρμα της Ιταλίας με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται κι είναι σε ξένη χώρα μακριά από την οικογένειά του.

Λίγες μέρες μετά, ήταν η σειρά του Σωτήρη Νίνη να εμφανίσει συμπτώματα... "θλίψης", με το μήνυμά του να τα λέει όλα: "Όταν τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, θα γίνουν...". Με αυτές τις λέξεις περιγράφει την κατάσταση που περνά στην Ιταλία.

Μπορεί αρχικά ο Μιχάλης Σηφάκης να έσπευσε να τον στηρίξει, πιο μετά όμως έγραψε στους φίλους του: "Πόσο χιούμορ ξοδεύουμε για να κρύψουμε την θλίψη μας......! ", συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία παλιάτσου.  Και συνέχισε αναπαράγοντας το μήνυμα φίλου του που έγραφε: "Κάποιες στιγμές όσες λέξεις κι αν πεις δεν αρκούν για να περιγράψουν αυτό που νοιώθεις μέσα σου".

Ηλιάκη Καινούργιου

"Τονωτική ένεση" αποτελούν καθημερινά για τον Μιχάλη Σηφάκη οι συζητήσεις μέσω twitter με την στενή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Μαρία Ηλιάκη. Ο ποδοσφαιριστής αστειεύεται συνεχώς με τις δύο παρουσιάστριες που τον πειράζουν και προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει όμορφα αν και βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά τους.

Όπως φαίνεται η ψυχολογία και των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι στα πολύ πάνω της και σίγουρα τους λείπει η Ελλάδα και η ζωή εδώ. Υπομονή παιδιά, το καλοκαίρι είναι κοντά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR