counter

Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλάει για την περιπέτεια υγείας του γιου του και τα 5 χρόνια που έμεινε μακριά από την οικογένεια του (video)

Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλάει για την περιπέτεια υγείας του γιου του και τα 5 χρόνια που έμεινε μακριά από την οικογένεια του (video)
Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλάει για την περιπέτεια υγείας του γιου του και τα 5 χρόνια που έμεινε μακριά από την οικογένεια του (video)

Παναγιώτης ΦασούλαςΟ Παναγιώτης Φασούλας άνοιξε την καρδιά του στο “FTHIS TV” και μίλησε για τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ το 1987, την πολιτική και τους χαμένους φίλους εξαιτίας της ενασχόλησής της με αυτή και την περιπέτεια υγείας του γιού του.

Ο Παναγιώτης Φασούλας- “Αράχνη”, όπως ήταν το ψευδώνυμό  του, μιλώντας για τα χρόνια του μπάσκετ είπε: “Αισθάνομαι σαν να έχω πάρει off από τον αθλητισμό και ότι θα ξαναγυρίσω. Η χαρά, η δόξα και η αγάπη του κόσμου, δεν είναι εύκολο". Για την μεγαλύτερη στιγμή που έχει ζήσει στην καριέρα του, θυμήθηκε με νοσταλγία πως: "Έχω ζήσει πολλές  δυνατές στιγμές, αλλά αυτή που θυμάμαι πιο δυνατά είναι το Πρωτάθλημα του `87. Η εικόνα της παραλιακής πλημμυρισμένη  κόσμο για 17 χλμ από το ξενοδοχείο μέχρι τη Γλυφάδα”.

Όταν ρωτήθηκε για την περίοδο της πολιτικής σταδιοδρομίας του, εξηγεί γιατί μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την αυτή και ότι έχασε πολλούς φίλους: “Είναι κακό για έναν αθλητή που λειτούργησε σε εθνικό επίπεδο, να ασχοληθεί με την πολιτική. Έχασα πολλούς φίλους εξαιτίας της πολιτικής. Μάλλον, υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου. Δεν έπρεπε να μπω εγώ σε αυτή τη  διαδικασία".

Η κόρη του ασχολείται και αυτή με το μπάσκετ και παίζει σε ομάδα, αλλά όπως εξομολογείται ο ίδιος, δεν τον θέλει στο γήπεδο την ώρα του αγώνα: “H κόρη μου συμμετέχει σε ομάδες της ηλικίας της. Μικρότεροι και μεγαλύτεροι  την συγκρίνουν με μένα και είναι πολύ σκληρό για αυτή. Δεν με αφήνει να την βλέπω όταν παίζει αγώνες, γιατί αγχώνεται! Η μητέρα της όμως πηγαίνει και την βλέπει”.

Θυμάται την μεγάλη περιπέτεια υγείας του γιού του, όταν όλοι η οικογένεια είχε μετακομίσει  για 5 χρόνια στην Αμερική:”Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα η γυναίκα μου έμενε με τα παιδιά μας  στην Αμερική, έπρεπε να είμαστε μακριά για 5 χρόνια. Πηγαινοερχόμουν πάρα πολύ συχνά. Μου είχαν λείψει τότε τα παιδιά μου. Από την άλλη, έπρεπε να είμαστε εκεί γιατί έπρεπε να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα  για να ξεπεράσουμε ένα πολύ δυσκολο πρόβλημα. Πολλές οικογένειες το περνάνε αυτό το πρόβλημα, περίπου 300 οικογένειες το χρόνο  περνάνε το ίδιο πρόβλημα. Ορισμένες οικογένειες είναι τυχερές, άλλες άτυχες. Αυτοί που πραγματικά κάνουν μια ηρωϊκή προσπάθεια είναι τα παιδιά. Αυτά είναι τα πραγματικά παλικάρια. Οι υπόλοιποι απλά είμαστε συμπληρωματικά να στηρίξουμε μια διαδικασία, το οποίο όλοι οι γονείς αυτό έχω δει να κάνουν ”.

Δείτε το βίντεο 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR