counter

Τραγουδίστρια με ελληνικές και αγγλικές ρίζες, κυκλοφορεί με κορσέ για να κρατήσει τις πληθωρικές αναλογίες της... "ψηλά"

Τραγουδίστρια με ελληνικές και αγγλικές ρίζες, κυκλοφορεί με κορσέ για να κρατήσει τις πληθωρικές αναλογίες της...  "ψηλά"
Τραγουδίστρια με ελληνικές και αγγλικές ρίζες, κυκλοφορεί με κορσέ για να κρατήσει τις πληθωρικές αναλογίες της... "ψηλά"

Tulisa Kontostavlos

Η ελληνοαγγλίδα Tulisa Contostavlos είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των αγγλικών media. Οι φωτογραφίες της από τις βραδινές εξόδους της κυριαρχούν στις εφημερίδες και όχι άδικα, αφού η 25χρονη τραγουδίστρια είναι πάντα εντυπωσιακή.

Προχθές το βράδυ, η Tulisa πηγαίνοντας στα τηλεοπτικά βραβεία "Nationa Television Awards" αποκάλυψε χωρίς να το θέλει το μυστικό της εντυπωσιακής της εμφάνισης. Ο διάσημος κορσές Spanx που κρατάει τις γυναικείες καμπύλες ψηλά κρύβεται κάτω από το λευκό φόρεμά της και δείχνει άψογη την σιλουέτα της. 

Η Tulisa δεν είναι η μόνο celebrity που εμπιστεύεται τον μαγικό κορσέ για τις εμφανίσεις της. Λάτρεις του είναι η Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore, Beyonce, Eva Longoria... και η λίστα δεν τελειώνει!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR