counter

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει ανοιχτά για τον αλκοολισμό του και για το πως νιώθει που θα γίνει παππούς!

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει ανοιχτά για τον αλκοολισμό του και για το πως νιώθει που θα γίνει παππούς!
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει ανοιχτά για τον αλκοολισμό του και για το πως νιώθει που θα γίνει παππούς!

Θοδωρής Αθερίδης

Ο πετυχημένος ηθοποιός και συγγραφέας θεατρικών έργων, Θοδωρής Αθερίδης μιλάει στο ΟΚ! ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε, για τον έρωτα, αλλά και για το γεγονός  ότι σε λίγους μήνες η κόρη του θα τον κάνει παππού!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε τον Θοδωρή Αθερίδη, αν και ο ίδιος οδηγήθηκε στον αλκοολισμό ενώ έγραφε θεατρικά έργα, όπως πολλοί συγγραφείς, απάντησε: “Όχι, γιατί και τα έξι θεατρικά μου έργα τα έχω γράψει αφού ξεπέρασα το πρόβλημα του αλκοολισμού. Με το αλκοόλ ταλαιπωρήθηκα από τα 25 μου μέχρι τα 34 και τότε έγραφα κείμενα μόνο για τους Άγαμους θύτες. Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι καταχρήσεις είναι στην ουσία η προσπάθεια να διαχειριστείς την έμμονη συντροφικότητα του θανάτου. Εγώ έμπλεξα με το αλκοόλ επειδή φοβόμουν τον θάνατο. Ευτυχώς, τώρα πια η ομορφιά στη ζωή είναι και το μέτρο της”.

Για το αν έχει καταστραφεί από έρωτα, δηλώνει: “Ασφαλώς. Έχω γίνει κουρέλι, έχω πεθάνει από έρωτα και έχω αναστηθεί. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω σε μια γυναίκα να με δει να σέρνομαι στα πατώματα. Τέτοια χαρά δεν θα πάρει καμία γυναίκα από μένα. Αλλά οι φίλοι μου με έχουν δει να πολλές φορές να κλαίω για μια γυναίκα”.

Τον τρομάζει η ιδέα ότι σε λίγο θα γίνει παππούς; Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε: “Καθόλου. Μου αρέσει πολύ η ιδέα και το βρίσκω πολύ σέξι να γίνω παππούς τόσο νέος. Αν ήμουν γυναίκα, δηλαδή, θα με ερωτευόμουν. Το μόνο που με απασχολεί είναι η απόφαση της αυτή να είναι ώριμη”.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK ΕΞΏΦΥΛΛΟ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR