counter

Ποιος στέρησε τον τίτλο του πιο "Sexy Άντρα του Κόσμου " από τον David Beckham;

Ποιος στέρησε τον τίτλο του πιο "Sexy Άντρα του Κόσμου " από τον David Beckham;
Ποιος στέρησε τον τίτλο του πιο "Sexy Άντρα του Κόσμου " από τον David Beckham;

Tom Daley

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε με το μαγιό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου καταλάβαμε ότι έχουμε νέα δυνατή είσοδο στο χρηματιστήριο των sexy αθλητών. Ο κύριος David Beckham μονοπωλούσε την κορυφή σε όλες τις λίστες με τους "καυτούς" αθλητές για πολλά χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να ξεβολευτεί από τον θρόνο του και να δώσει τα σκήπτρα στον 18χρονο Tom Daley.

Ο διάσημος αθλητής κατάδυσης κατέκτησε την κορυφή στην λίστα του περιοδικού, "Heat Magazine" με τους 101 Παίδαρους του Κόσμου (σε ελεύθερη μετάφραση)!

Tom Daley

Η απάντηση του ίδιου για τον τιμητικό αυτό τίτλο ήταν: "Είναι τόσο σουρεαλιστικό γιατί εγώ απλά ασχολούμαι με τις καταδύσεις. Το να με ψηφίσει ο κόσμος σε αυτή τη λίστα είναι πραγματικά υπέροχο και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους ψήφισαν. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου sexy. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που πηγαίνω σχολείο και προπονούμαι 30 ώρες την ημέρα".

Για τον νεαρό Ολυμπιονίκη αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στη λίστα του περιοδικού. Στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο (!) φιγουράρει ο Channing Tatum, ο οποίος κατέκτησε φέτος και τον τίτλο του ωραιότερου άντρα στον πλανήτη από το περιοδικό "People".

Τρίτος και καθόλου καταϊδρωμένος ο David Beckham, μια θέση πιο κάτω ο ηθοποιός Zac Efron και την πεντάδα κλείνει ο Ryan Gosling που προσδίδει τόνους γοητείας στη λίστα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR