counter

Εγκατέλειψε την Ελλάδα, μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι και εργάζεται σε βιβλιοπωλείο!

Εγκατέλειψε την Ελλάδα, μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι και εργάζεται σε βιβλιοπωλείο!
Εγκατέλειψε την Ελλάδα, μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι και εργάζεται σε βιβλιοπωλείο!

Ηθοποιός

"Ραγισμένο το γυαλί για Λαζόπουλο – Ρώπα" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που φιλοξενεί το περιοδικό SHOWZAΠ, παρουσιάζοντας τους λόγους που η δημοφιλής ηθοποιός πικράθηκε με τον αγαπημένο της φίλο Λάκη Λαζόπουλο και έφυγε μόνιμα στο Παρίσι.

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΩΠΑ

Αναφέρει το δημοσίευμα: "Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος "μαγείρευε" την ανά τον κόσμο περιοδεία του με το "Sorry, I am Greek" και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστρια του κι εκείνη είχε πετάξει τη σκούφια της ξέροντας πως από μια τέτοια περιοδεία και δη δίπλα στον περιβόητο Λάκη, που έβγαινε για πρώτη φορά σε μεγάλες πόλεις ανά την υφήλιο θα έπαιρνε πολύ καλά χρήματα, που τα είχε απόλυτη ανάγκη.

Ο καιρός πέρασε και όσο δεν γινόταν κουβέντα, η ηθοποιός κατάλαβε  -με πικρία- ότι ο "αυτοκόλλητος" φίλος της, την είχε αφήσει εκτός πακέτου.

Η περιοδεία έγινε, και όταν ξαναβρέθηκαν στο πλατό του "Τσαντιριού" η Χρύσα Ρώπα έκανε πως δεν συνέβαινε τίποτα, έκανε τον καημό της πέτρα και συνέχιζε να παίζει στα σκετσάκια μαζί του.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες που "έσκασε" η είδηση πως η κωμική μας ηθοποιός έχει φύγει για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιός της, όχι για μίνι διακοπές, αλλά για να μείνει για καιρό".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Χρύσα Ρώπα "εργάζεται σε μεγάλο βιβλιοπωλείο, για να βγάζει τα προς το ζην και διόλου δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, τουλάχιστον σύντομα"

"Ο Λάκης Λαζόπουλος –όπως αναφέρει το δημοσίευμα- το φυσάει και δεν κρυώνει που επέφερε ράγισμα στη σχέση του με τη Ρώπα και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνει το παν για να αλλάξει το «έργο» και να την πείσει να γυρίσει κοντά του"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR