counter

Μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα του πατέρα της που ήταν μοντέλο (video)

Μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα του πατέρα της που ήταν μοντέλο (video)
Μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα του πατέρα της που ήταν μοντέλο (video)

Κατερίνα Καινούριου

Η Κατερίνα Καινούριου ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή “Bράδυ”  με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η οποία μίλησε για τον αυστηρό πατέρα της, το ατύχημα του πατέρα του που της έγινε μάθημα και αποκάλυψε σε τι ηλικία έκανε πρώτη φορά σεξ.

Είναι αυστηρός ο πατέρας μου, γιατί μάλλον έχουν δει πολλά τα μάτια του”, δήλωσε η Κατερίνα Καινούριου και το δικαιολόγησε κάνοντας μάλιστα και μια  αποκάλυψη: “Ο πατέρας μου ήταν μοντέλο και συνεργάστηκε με  τον σχεδιαστή Billy Bo και έχει δει πολλά ”.Η όμορφη παρουσιάστρια πρόσθεσε ακόμη ότι “ο πατέρας μου ακόμη και σήμερα με ελέγχει τι ώρα γύρισα σπίτι , αφού έχω επιστρέψει και μένω με τους γονείς μου”.

Ένα ατύχημα του πατέρα της με το αυτοκίνητο, πριν χρόνια, έγινε μάθημα  για την Κατερίνα Καινούριου: “Ήμουν 6 ετών τότε που έγινε το ατύχημα του πατέρα μου και ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου”. Ο πατέρας της έχει προβλήματα κίνησης , αλλά όπως λέει η ίδια , είναι πολύ καλύτερα τώρα και δεν θέλει να το συζητάει , όχι για κανέναν άλλο λόγο , αλλά για τον πατέρα της.

H Κατερίνα Καινούριου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη φορά που είχε ερωτική επαφή: “Στα 19 μου δεν είχα βγει ραντεβού και στα 18 έδωσα το πρώτο μου φιλί”. Μετά, ο  Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε σε τι ηλικία έκανε σεξ και απάντησε:” Στα 22”.

Δείτε το βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR