counter

Μιλά για τη ζήλεια με τον Θοδωρή, το 2ο παιδί και τη δουλειά: "Μου λείπει. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα"

Μιλά για τη ζήλεια με τον Θοδωρή, το 2ο παιδί και τη δουλειά: "Μου λείπει. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα"
Μιλά για τη ζήλεια με τον Θοδωρή, το 2ο παιδί και τη δουλειά: "Μου λείπει. Ελπίζω να έχω νέα σύντομα"

Σίσσυ Χρηστίδου

Για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, για το γάμο της, τις σκηνές ζηλοτυπίας στο σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και τη συνεργασία της με το Χρήστο Φερεντίνο, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει ήρεμη. "Η αλήθεια είναι ότι κάνω πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω και δεν είχα το χρόνο. Χρειαζόμουν μια απόσταση, γιατί πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Τώρα πια έχω ξεκουραστεί και έχει αρχίσει να μου λείπει η δουλειά. Ελπίζω σύντομα να έχω κάποια νέα και να μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Ετοιμάζομαι ωστόσο για τη μεταγλώττιση της ταινίας "Στρουμφάκια 2" για δεύτερη φορά ως στρουμφίτα".

Αναφερόμενη στην περσινή τηλεοπτική χρονιά, η γνωστή παρουσιάστρια, αποκάλυψε: "Η περσινή χρονιά ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, αλλά δεν θα άλλαζα τίποτε. Μου πρόσφερε πάρα πολλά και μου έδωσε σημαντικές εμπειρίες για τη δουλειά μου".

 Όσο για το αν ήταν επιτυχημένη η συνεργασία της με το Χρήστο Φερεντίνο, ανέφερε: "Εξαρτάται πως το ορίζεις το "επιτυχημένη". Το κανάλι ήταν ευχαριστημένο με τα νούμερα της εκπομπής (αν αυτό ορίζει την επιτυχία της) όμως, παρ’ όλα αυτά, η εκπομπή δεν συνεχίστηκε. Εγώ πέρασα πολύ καλά με το Χρήστο και ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες μου. Προφανώς κάτι δεν κόλλησε μεταξύ μας για τον κόσμο, αλλά εμείς δεν το εντοπίσαμε και γι αυτό δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε".

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν ζηλεύει το σύζυγο της, η παρουσιάστρια, δήλωσε: "Δεν ζηλεύω συχνά, αλλά μου αρέσει όταν συμβαίνει. Συνήθως, το εκδηλώνω με χαριτωμενιά και τσακπινιά, όχι επιθετικά. Μου αρέσει και όταν ζηλεύει ο Θοδωρής. Φυσικά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και με χιουμοριστική διάθεση. Φοβάμαι τη στιγμή που δεν θα ζηλεύει πια ο ένας τον άλλον, γιατί νιώθω πως τότε θα έχει φύγει ο έρωτας".

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αποκάλυψε επίσης, πως σκέφτεται σοβαρά να αποκτήσει δεύτερο παιδί. "Θέλουμε πολύ, μια μεγάλη οικογένεια και εύχομαι ο θεός να μας αξιώσει να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και στα μελλοντικά μας σχέδια. Μακάρι να μας συμβεί σύντομα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR