counter

Θέλετε να τα… φτιάξουμε;

Θέλετε να τα… φτιάξουμε;
Θέλετε να τα… φτιάξουμε;

HANDMADE

Αγαπάτε τις χειροτεχνίες; Είστε fan των χειροποίητων αντικειμένων και υπέρμαχοι της «επαναχρησιμοποίησης» και της «ανακύκλωσης»; Σας αρέσει να περνάτε ατέλειωτες ώρες περιτριγυρισμένες από μικροσκοπικες χαντρούλες, πολύχρωμα κορδελάκια, υφάσματα και κάθε λογής υλικά; Τότε, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια βόλτα από τον πολυχώρο The Hub. Εκεί, θα διεξαχθεί φέτος η έκθεση «Χειροτέχνικα». Τί σημαίνει αυτό; Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές μόδας, κοπτικής-ραπτικής κ.λπ. και εκδοτικοί οίκοι βάζουν τα δυνατά τους για να σας μυήσουν στην κόσμο του handmade αποκαλύπτοντάς σας όλα τα μυστικά της χειροτεχνίας και των κατασκευών.

Κάνοντας «κλικ» στο www.xeirotexnika.gr, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, αλλά και να πάρετε γεύση από την περσινή «Χειροτέχνικα» μέσα από φωτογραφίες και videos. Πως μπορείτε να κατασκευάσετε μολυβοθήκες από παλιά blue jeans, κοσμήματα από υφάσματα και χαρτοπολτό και εντυπωσιακά σαπούνια; Οι απαντήσεις είναι μόνο δυο-τρία «κλικ» μακριά!

Info: 19 & 20/01, ώρα 10.00-22.00. Είσοδος ελεύθερη.  Πολυχώρος The Hub,  Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, τηλ.: 210 3411009.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR