counter

Greek night για το 9ο live του DWTS3. Δείτε όλες τις εμφανίσεις και τις βαθμολογίες των celebrities (video)

Greek night για το 9ο live του DWTS3. Δείτε όλες τις εμφανίσεις και τις βαθμολογίες των celebrities (video)
Greek night για το 9ο live του DWTS3. Δείτε όλες τις εμφανίσεις και τις βαθμολογίες των celebrities (video)

ΝΕΟ ΤΕΑΖΕΡ

Άνοιξε η αυλαία για το 9ο live του DWTS3. Η βραδιά έχει πολύ ελληνικό ρυθμό αφού οι διαγωνιζομένοι θα χορέψουν με ελληνικά τραγούδια. 

Πρώτη άνοιξε το show χορού η Λάουρα Νάργες με τον χορευτή της που χόρεψαν το “ Γη και Σελήνη” της Δέσποινας Βανδή. Με μια εντυπωσιακή είσοδο πίσω από την κριτική επιτροπή η Λάουρα, ως γυναίκα – βαμπίρ, απέσπασε θερμό χειροκρότημα από κοινό και κριτική επιτροπή! Η βαθμολογία που απέσπασε ήταν 40 βαθμοί.

Ο Ηλίας Βρεττός  χόρεψε δεύτερος το τραγούδι “Σ` έχω βρει και σε χάνω” της Νατάσσας Μποφίλιου. Για άλλη μια φορά, ο Ηλίας Βρεττός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση μαζί με την παρτενέρ του.  Μπορεί τα σχόλια της επιτροπής να ήταν ικανοποιητικά ωστόσο  η Ναταλία Γερμανού που βρισκόταν στο κοινό του έδωσε απλόχερα το 10άρι!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε από την  επιτροπή ήταν 45 βαθμούς

Η Κέλλυ Κελεκίδου χόρεψε το τραγούδι “Τα Σάββατα” του Αντώνη Ρέμου. Η τραγουδίστρια εκτέλεσε μια δυναμική ρούμπα με σύγχρονα στοιχεία. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως άρεσε στην κριτική επιτροπή που της χάρισε 8άρια.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε από την  επιτροπή ήταν 40 βαθμοί

Ο Σπύρος Σούλης χόρεψε υπό τους ήχους του τραγουδιού “Δώδεκα” της  Άννας Βίσση .Ο αρχιτέκτονας παρουσίασε μια αργή και ρομαντική χορογραφία. Η κριτική επιτροπή εκτίμησε την προσπάθεια του και τα σχόλια της ήταν πολύ κολακευτικά για τον ίδιο.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 43 βαθμοί

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εντυπωσίασε χορεύοντας το τραγούδι “ Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” της Demy! Με τη δυναμική χορογραφία της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια της επιτροπής κερδίζοντας για δεύτερη φορά το 10αρι που της χάρισε- αυτή τη φορά- η  Κάτια Δανδουλάκη .

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 46 βαθμοί

 

O Νίκος Αναδιώτης χόρεψε το “Σ`αγαπώ” του Μ. Χατζηγιάννη με μια εκπληκτική χορογραφία που έδωσε στην επιτροπή την ευκαιρία να αναγνωρίσουν την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει σε σύγκριση με τα προηγούμενα live!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 45 βαθμοί.

Η Έλενα Παπαβασιλείου χόρεψε το “Παλιό μου παλτό” τoυ Χρήστου Δάντη. Η αποκαλυπτική και sexy χορογραφία συνοδεύτηκε από τα πολύ καλά σχόλια της επιτροπής και την ένθερμη υποστήριξη της Ναταλίας Γερμανού!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 44 βαθμοί

  

Η τελική βαθμολογική κατάταξη των ζευγαριών είναι:

Βαθμολογία

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR