Για 4 άτομα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γάλα.
Αφού ανακατέψουμε καλά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και κατεβάζουμε το μίγμα από τη φωτιά.
Ρίχνουμε τους κρόκους και στη συνέχεια το κεφαλοτύρι και τη μισή κούπα παρμεζάνα.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μίγμα απαλά. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί ρίχνουμε το μίγμα και πασπαλίζουμε με τη μισή κούπα παρμεζάνας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ώρα μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια.
Το σερβίρουμε ζεστό.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)