counter

"Έχει τύχει να πάω με 3 γυναίκες! Ήμουν στο όριο να εθιστώ στο σεξ! Έπινα ανεξέλεγκτα! Δεν είμαι χριστιανός! Θέλω να αποτεφρωθώ!"

"Έχει τύχει να πάω με 3 γυναίκες!  Ήμουν στο όριο να εθιστώ στο σεξ! Έπινα ανεξέλεγκτα! Δεν είμαι χριστιανός! Θέλω να αποτεφρωθώ!"
"Έχει τύχει να πάω με 3 γυναίκες! Ήμουν στο όριο να εθιστώ στο σεξ! Έπινα ανεξέλεγκτα! Δεν είμαι χριστιανός! Θέλω να αποτεφρωθώ!"

 Ανδρικό  Quiz

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ" ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός, μιλώντας χωρίς ταμπού για την ερωτική του ζωή δήλωσε: "Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Αυτό ήταν το μάξιμουμ. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ

Και το πιο ακραίο ερωτικά που έχει κάνει στη ζωή του;

"Έχω περπατήσει 20 χιλιόμετρα για να δω ένα κορίτσι, επίσης έχω κάνει αποχή από το σεξ, επειδή ακριβώς δεν είχα διάθεση να κάνω. Για ένα τρίμηνο δεν ακούμπησα γυναίκα, ούτε καν φλέρταρα. Ήμουν ερωτευμένος και δεν ήμουν μαζί με το κορίτσι που ήθελα, γιατί με είχε αφήσει για άλλον.

Τότε, είτε έβλεπα μια γυναίκα είτε μια μοτοσικλέτα, ήταν το ίδιο πράγμα για μένα. Εκεί, τρόμαξα, γιατί νόμιζα ότι θα διαρκούσε για πάντα. Μου θύμισε την πρώτη κακή μου εμπειρία στο σεξ στα δεκαπέντε μου, που ήμουν πιτσιρικάς παρθένος, πήγα σε οίκο ανοχής, δεν κατάφερα να λειτουργήσω και γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, γιατί  νόμιζα ότι ήμουν ανίκανος".

Η πρώτη φορά…

"Στα δεκαεπτά μου στο Ξυλόκαστρο, με μια Γαλλίδα, τη Ζόρζια. Ήμασταν στο δάσος, σε ένα τραπέζι. Με πήρε από το χέρι και όταν  τελείωσε η πράξη, τη ρώτησα: "Με πόσες γυναίκες νομίζεις ότι έχω πάει;" Μου απαντάει πέντε με δέκα και χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ήταν η πρώτη μου φορά. Η πρώτη μου σχέση ήταν στην Γ’ Λυκείου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα, αν καβάλησε ποτέ το καλάμι, παραδέχτηκε πως: "Ναι, είχα υπερβολικές απαιτήσεις από όλους. Έδινα λιγότερα από όσα ζητούσα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να με υπηρετούν".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως δεν είναι Χριστιανός. Πιστεύει –όπως είπε χαρακτηριστικά- σε δυνάμεις, σε θεό που δεν έχει σχέση με τις θρησκείες και δήλωσε πως όταν πεθάνει δεν θέλει να ταφεί. "Η εικόνα που έχω για το εαυτό μου πεθαίνοντας είναι ότι γίνεται ένα τεράστιο πάρτι και σκορπίζεται η στάχτη μου σε θάλασσα που έχει κύμα. Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει στους φίλους μου.. Έχω ταξιδέψει στην Ινδία, έχω βρεθεί σε καύση νεκρού και έχω μια λιγότερο δυτική άποψη για το θάνατο".

Κι εκεί, περιέγραψε πως: "Έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με το θάνατο με τη μηχανή μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στη δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιεί τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτρεχα σαν τρελός. Θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Έτρεχα πολύ και έπινα. Υπήρχε περίοδος που έπινα ανεξέλεγκτα, αλλά δεν έπινα ποτέ κάθε μέρα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR