counter

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την ημέρα που τον εγκατέλειψε η μητέρα του

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την ημέρα που τον εγκατέλειψε η μητέρα του
Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την ημέρα που τον εγκατέλειψε η μητέρα του

Hugh Jackman_ Crying

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στη διάσημη εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, "60 Minutes", έδωσε ο 44χρονος Hugh Jackman και μίλησε για την μητέρα του Grace, που εγκατέλειψε την οικογένεια του, όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις οκτώ ετών.  

"Θυμάμαι καλά εκείνο το πρωινό που έφυγε. Είναι απίστευτο ποια πράγματα επιλέγεις να θυμάσαι, είπε με δάκρυα στα μάτια. Θυμάμαι να έχει μια πετσέτα στο κεφάλι της και να μου λέει αντίο. Μάλλον το θυμάμαι από τον τρόπο που έλεγε το αντίο. Πήγα στο σχολείο και όταν γύρισα σπίτι, δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Την επόμενη μέρα είχε έρθει ένα τηλεγράφημα στο σπίτι από την Αγγλία. Η μαμά μου είχε μετακομίσει εκεί. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε ότι θα μείνει εκεί για πάντα. Μάλλον σκέφτηκε: 'Θέλω να ξεφύγω για λίγο και θα ξαναγυρίσω'. Ο μπαμπάς μου κάθε βράδυ έκανε την προσευχή του να γυρίσει πίσω η μαμά" .

Ο Jackman ήταν ο μικρότερος από τα υπόλοιπα τέσσερα αδέρφια του και ο πατέρας του αναγκάστηκε να μεγαλώσει τα παιδιά μόνος του. "O πατέρας μου είναι βράχος. Από εκείνον έμαθα τι σημαίνει αφοσίωση και πόσο σημαντικό είναι να είσαι εκεί κάθε μέρα ότι και να γίνει".

Ο ηθοποιός είναι πλέον πατέρας δύο παιδιών, του Όσκαρ και της Ava με την γυναίκα του, Deborra-Lee Furness. Η Deborra που είναι 12 χρόνια μεγαλύτερή του, μίλησε και εκείνη στην εκπομπή και αποκάλυψε για την σχέση τους: "Δεν έχουμε περάσει ποτέ χωριστά περισσότερο από δύο εβδομάδες. Το έχουμε επιλέξει γιατί δεν μας αρέσει. Τα πάντα για εμάς είναι η οικογένεια και όχι η δουλειά".

Δείτε την συγκινητική συνέντευξη του ηθοποιού.

Hugh Jackman_ Crying

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR