counter

Μαγείρισσα με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση κάνει πλέον... delivery!

Μαγείρισσα με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση κάνει πλέον... delivery!
Μαγείρισσα με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση κάνει πλέον... delivery!

quiz β.α.
Από τη Δήμητρα Δάρδα

Τα "χρυσά της χέρια" δεν σταματούν να μαγειρεύουν, ακόμα και τώρα που δεν την βλέπουμε στις οθόνες μας. Γιατί η κα. Βέφα Αλεξιάδου, είναι γεννημένη μαγείρισσα και πρόσφατα επιχειρηματίας.

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ

Τόσα χρόνια στο χώρο, έμαθε γενιές και γενιές ελληνίδων να μαγειρεύουν γρήγορα νόστιμα και οικονομικά, μέσα από την τηλεόραση και τα βιβλία της.

Σήμερα όμως, η κα.Βέφα Αλεξιάδου προκειμένου να έρθει ακόμα πιο κοντά με το κοινό της, έκανε την γνώση της.. delivery και προσφέρει σε "πακέτο" τις απίστευτες σπιτικές γεύσεις της, στους κατοίκους των Βορείων προαστίων.

Η ιδέα της "εθνικής μας μαγείρισσας" είχε μεγάλη επιτυχία, αφού καθημερινά οι παραγγελίες αυξάνονται, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Το καθημερινό μενού -που αλλάζει συνεχώς- περιλαμβάνει σε προσιτές τιμές "πιάτα" φτιαγμένα με αγάπη: από ψητά και μαγειρευτά μέχρι φρέσκια ψάρια της ώρας!

Και το καλύτερο; Σας φτιάχνει κατόπιν παραγγελίας κουραμπιέδες, μελομακάρονα και ότι άλλου είδους γλυκό φανταστείτε και σας τα στέλνει πακέτο στο σπίτι ή την εργασία σας.

Την έκπληξη όμως σας την κρατήσαμε για το τέλος: Ετοιμάζει για εσάς, γεμιστή λαχταριστή παραδοσιακή γαλοπούλα, έτοιμη, ψημένη και ζεστή για να τη σερβίρετε στο γιορτινό τραπέζι.

Διαβάστε ένδεικτικά δυο μενού:ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR