counter

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει το μυστικό για την οικογενειακή της τραγωδία:"Ο θάνατος του 10χρονου και του 22χρονου ανιψιού μου μας βύθισε στο πένθος"

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει το μυστικό για την οικογενειακή της τραγωδία:"Ο θάνατος του 10χρονου και του 22χρονου ανιψιού  μου μας βύθισε στο πένθος"
Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει το μυστικό για την οικογενειακή της τραγωδία:"Ο θάνατος του 10χρονου και του 22χρονου ανιψιού μου μας βύθισε στο πένθος"

Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος και στη Μαρία Λεμονιά αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που είχε στη ζωή της.  “Ο θάνατος έχει χτυπήσει την πόρτα της οικογένειάς μου δυο φορές, βυθίζοντάς μας σε βαρύ πένθος. Την πρώτη φορά χάθηκε ο 10χρονος γιος του αδελφού μου και τη δεύτερη φορά ο 22χρονος μονάκριβος γιος της αδελφής μου. Και στις δυο περιπτώσεις επρόκειτο για τραγωδία και ένιωσα την ανάγκη να στηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έκανα εκπομπή και μετά, ξενυχτισμένη και άυπνη, έφευγα για τη Θεσσαλονίκη για να πάω στο νεκροτομείο…”

Ωστόσο η κουβέντα με τη δημοσιογράφος δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το δραματικό γεγονός αφού η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για την οικογένεια της, την δουλειά της ακόμα την προφορά της. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε αφού η ερώτηση που της έγινε ήταν αν ποτέ σκέφθηκε να αλλάξει την προφορά της. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη “Δεν θέλησα ποτέ να κάνω ορθοφωνία γιατί πίστευα ότι και αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν μου. Ποτέ δεν πούλησα άλλωστε ότι είμαι γηγενής Αθηναία. Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση φορούσα σιδεράκια. Θυμάμαι τον Αλαφούζο, έκπληκτο να ρωτάει: “Μα είναι δυνατόν να βγει έτσι στην τηλεόραση;”. Από τα σιδεράκια αυτά προέκυψε και το παρατσούκλι “σιδηρά κυρία  ”  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR