counter

Νίνα Λοτσάρη - Σόφη Πασχάλη: Οι νέες κολλητές της showbiz! Πως προέκυψε μια τόσο δυνατή φιλία;

Νίνα Λοτσάρη - Σόφη Πασχάλη: Οι νέες κολλητές της showbiz! Πως προέκυψε μια τόσο δυνατή φιλία;
Νίνα Λοτσάρη - Σόφη Πασχάλη: Οι νέες κολλητές της showbiz! Πως προέκυψε μια τόσο δυνατή φιλία;


Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βλέπουμε τις δυο γυναίκες πολύ συχνά να διασκεδάζουν μαζί και να ποζάρουν χαρούμενες στον φωτογραφικό φακό, δίνοντας την εντύπωση, ότι γεννήθηκε τώρα μια δυνατή φιλία, όμως η αλήθεια είναι πως αυτές οι δυο γυναίκες συνδέονται με τα δεσμά της φιλίας τα τελευταία επτά χρόνια!

Επτά χρόνια με στεναχώριες και  χαρές, δύσκολες και εύκολες στιγμές που, όμως, πάντα βρισκόταν η μια στο πλευρό της άλλης. Η Σόφη Πασχάλη μίλησε στο FTHIS.GR για τη σχέση της με τη Νίνα Λοτσάρη “  Οι φίλες μου με στηρίζουν πάρα πολύ στα καλά και στα άσχημα, όπως είναι αυτές δίπλα μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, έτσι και εγώ είμαι πάντα δίπλα τους όποτε με χρειάστηκαν”. Για την γνωριμία τους ευθύνεται η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός έκανε γυμναστική με την Σόφη Πασχάλη και ένα μήνα μετά από την συνεργασία τους, συνέστησε την Σόφη, στη Νίνα Λοτσάρη. “Η πρώτη μας κουβέντα με το που γνωριστήκαμε και ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ” λέει η γυμνάστρια “ ήταν ότι αυτή η φιλία θα μετρήσει χρόνια”.

Μπορεί εμείς να τις βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις τους, όμως, τα κορίτσια δεν αρέσκονται μόνο στις νυχτερινές τους εξόδους. Πηγαίνουν συχνά η μια στο σπίτι της άλλης, για να δούνε ταινίες ή να φάνε, ενώ οι συζητήσεις τους δεν επικεντρώνονται μόνο στους άνδρες. Μιλούν για τα πάντα “ Έχουμε πολύ κοινό τρόπο σκέψης και είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ γιατί είναι ειλικρινής και χαμηλών τόνων. Πρέπει να σου πω ότι δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας”.

Τι θα γίνει όμως αν κάτι συμβεί στις 3 τα ξημερώματα; Είναι η Νίνα και αντίστοιχα η Σόφη τα πρόσωπα που θα πάρουν τηλέφωνο σε μια στιγμή μεγάλης ανάγκης; “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο. Γενικώς με τις φίλες μου σεβόμαστε η μια την άλλη και το γεγονός, ότι ο άλλος έχει δεσμό και δεν κοιμάται μόνος του. Οπότε δεν χτυπάνε τα τηλέφωνα μετά τις 12.00 το βράδυ”.

Με λίγα λόγια οι δυο κυρίες της showbiz καταρρίπτουν τον μύθο που θέλει να μην υπάρχουν φιλίες σε αυτόν τον χώρο και τα 7 χρόνια φιλίας, μάλλον φέρνουν γούρι στην προκειμένη περίπτωση.

Νίνα Λοτσάρη - Σόφη Πασχάλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR