counter

Βιάζεται να πάρει τον θρόνο από τη μαμά του! Η δήλωση που άναψε φωτιές

Βιάζεται να πάρει τον θρόνο από τη μαμά του! Η δήλωση που άναψε φωτιές
Βιάζεται να πάρει τον θρόνο από τη μαμά του! Η δήλωση που άναψε φωτιές

Prince Charles

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο πρίγκηπας Κάρολος έχει βαρεθεί να περιμένει την στιγμή που θα ανέβει εκείνος στο βασιλικό θρόνο της Αγγλίας. Οι εικασίες ότι γλυκοκοιτάζει την καρέκλα της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησαν όταν ο πρίγκηπας είπε με σαρκασμό σε εκδήλωση που πρόσφατα παρευρέθηκε : "Ανυπόμονος; Εγώ;Τι περίεργο πράγμα να πείτε για μένα! Και βέβαια είμαι. Θα τελειώσει ο χρόνος μου σύντομα".

Ο 64χρονος Κάρολος ξεπέρασε σε αναμονή για την διαδοχή στο θρόνο τον προ προπάππου του Edward VII, που μέχρι πριν λίγο καιρό κατείχε την πρώτη θέση. Η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στον θρόνο για περίπου 60 χρόνια και η υγεία της παρά τις φήμες, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα αν και διανύει το 86ο έτος της ζωής της! Η μητέρα της έφτασε τα 101, που σημαίνει ότι ο πρίγκηπας μάλλον δεν θα πρέπει να βιάζεται για τον τίτλο.

Αν και όπως λένε οι βασιλικοί κύκλοι, ο Κάρολος χαίρεται με την καλή υγεία της μαμάς του. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που αστειευόμενος μιλάει για τη διαδοχή.

Οι βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν το 1992 έναν αστείο διάλογο που είχε ο πρίγκηπας με τον κουνιάδο του, Charles Spencer, αδερφό της Νταϊάνα, στην κηδεία του πεθερού του Εarl Spencer: "Είσαι τυχερός που κατάφερες να πάρεις τον τίτλο του όσο είσαι ακόμα νέος".

Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR