counter

Δείτε τις εμφανίσεις όλων των ζευγαριών. Ατυχήματα, νύφες, γούρια, 4άρια, 5άρια και ο Λάτσιος... πρωτοσέλιδο (video)

Ποδαρικό στο ballroom του Dancing with the stars III έκανε ο Σπύρος Σούλης με την Μαρία. Ο Σπύρος έβαλε …φωτιά στο πλατό με ένα γρήγορο, ξέφρενο jive και κάνοντας πρόταση γάμου στην παρτενέρ του! Ο παρουσιαστής με το τέλος της χορογραφίας, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα αλλά φάνηκε, ότι το διασκέδασε πολύ, αν και η πρόταση γάμου, όπως είπε ,δεν έγινε αποδεκτή.  Η χορογράφος του μιλώντας για τον Σπύρο είπε ότι είναι πολύ καλός μαθητής και ο Σπύρος απάντησε χαριτολογώντας «μην το λες, ακούγεται σαν σπασικλάκι”.  

Παρά τις ατέλειες που είπαν οι κριτές ότι υπήρχαν στο χορευτικό, η παρουσία τους και η δυναμική τους, κέρδισε την επιτροπή, στα λόγια. Κι αυτό γιατί στην βαθμολογία απέσπασαν μόλις 27 βαθμούς, με τα 5άρια να έχουν τον πρώτο λόγο.

Όλα πήγαν σχετικά  καλά για τον Σπύρο Σούλη, ενώ στο πλατό βρισκόταν και η αγαπημένη του αδελφή Κατερίνα αλλά και ο ανιψιός του Δημήτρης. Μάλιστα ο παρουσιαστής είπε στην αδελφή του «Χρόνια πολλά Κατερίνα μου, σε αγαπώ πολύ».

Νικολέττα Ράλλη DWTS3Η Νικολέττα Ράλλη σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε μετέφερε στο πλατό του Dancing with the starς ΙΙΙ, τον Χολιγουντιανό αέρα! Φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα, απέδειξε ότι για να είσαι Μέριλιν δεν χρειάζεται απαραίτητα ξανθό μαλλί,  γιατί και οι μελαχρινές  μπορεί να είναι πολύ sexy.

Η Νικολέττα, μόλις ,τελείωσε τον χορό foxtrot επεσήμανε ότι είναι πολύ δύσκολος. Η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε να απολαμβάνει την εμφάνιση της Νικολέττας με τον Yuri και αυτό λόγω της τεχνικής τους. Ο Γιάννης Λάτσιος μιλώντας πιο ξεκάθαρα είπε “Δεν μου αρέσατε, δεν είδαμε foxtrot”. Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 23 βαθμούς ενώ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τα 4άρια! Η Νικολέττα πάντως δεν έχασε το κέφι της χαμογέλασε και είπε ότι το διασκέδασε. 

 Νίκος Αναδιώτης DWTS3

Ο Νίκος Αναδιώτης εμφανίστηκε  με λευκή φόρμα σαν άλλος Έλβις Πρίσλεϊ και τα έδωσε όλα στο πλατό μαζί με την Αναστασία.   Ο “Νίκος Πρίσλεϊ” απέσπασε κομπλιμέντα από την Γκαλένα αφού τον αποκάλεσε «Βασιλιά του Lift» και συμπλήρωσε  ότι" έχετε ρυθμικότητα και μου αρέσετε πολύ σαν ζευγάρι αλλά…." Αυτό το “αλλά” συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη  λέγοντας, ότι δεν έβλεπε να ολοκληρώνουν την χορογραφία τους. Ο Γιάννης Λάτσιος είπε, ότι ήταν καλύτεροι από την πρώτη φορά, είχαν έκφραση αλλά έκαναν τεχνικά λάθη.  Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 23 βαθμοί με τα 4άρια και τα 5άρια να κάνουν παρέλαση.

 Έλενα Παπαβασιλείου DWTS3

Η Έλενα Παπαβασιλείου εμφανίστηκε με τόσο sexy διάθεση ξεσηκώνοντας  τον κόσμο που βρέθηκε στο πλατό του Dancing with the stars 3. Η κόκκινη τουαλέτα που φορούσε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και μαζί με τον παρτενέρ της Ηλία απέσπασαν πολύ θερμό χειροκρότημα.

 Η Κάτια Δανδουλάκη ξεκινώντας την κριτική της, παρατήρησε την μεγάλη ευκολία στον χορό  και παραδέχθηκε, ότι την εξέπληξε η εμφάνισή της: «είδα ένα ωραίο αποτέλεσμα μπράβο». Ο Φωκάς Ευαγγελινός  μίλησε για τα καλλίγραμμα πόδια της Έλενας αλλά και για την καλή τους χορογραφία και την εκτέλεση της. Η Γκαλένα αναφέρθηκε στις κομψές πόζες και την θηλυκότητα που έχει η Έλενα.  Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε λόγο για εξαιρετική αρχή, εξαιρετικό φινάλε “αλλά στο ενδιάμεσο θέλουμε να χορεύουμε”.  Ο Αλέξης Κωστάλας σε αντίθεση με όλους είπε ότι δεν του άρεσε το κατέβασμα της σκάλας και τόνισε ότι “είστε από τα ζευγάρια που περιμένουμε περισσότερα”. Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 25 βαθμοί, σαρώνοντας τα 5άρια. «Ευτυχώς δεν πήραμε τέσσερα» είπε η Έλενα.

Γιάννης Αϊβάζης DWTS3

Ο Γιάννης Αϊβάζης  με παπιγιόν και μαύρα κοκάλινα γυαλιά βγήκε στο πλατό, αποφασισμένος να ανατρέψει την όχι και τόσο καλή εικόνα του στο πρώτο live του show. Μάλιστα, φαίνεται πως το κρατούσε μανιάτικο στο Γιάννη Λάτσιο το 4άρι που του έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα! ‘Έτσι όταν ξεκίνησε η χορογραφία του, είδαμε τον ηθοποιό να κρατά μια εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της οποίας, υπήρχε φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου να κρατά τον επίμαχο βαθμό! Ο Γιάννης Λάτσιος γέλασε με αυτή την έκπληξη και είπε «Κάποια στιγμή που θα πάει, θα γίνω διάσημος Ζέτα μου». Συνολικά 365 βήματα είχε να κάνει στην χορογραφία και όπως είπε ο ηθοποιός το jive “ με δυσκόλεψε αλλά ακόμα δεν χορεύω, προσπαθώ να χορέψω”. Τα σχόλια που απέσπασε το ζευγάρι ήταν πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά, γιατί όπως είπαν οι κριτές ήταν πολύ διασκεδαστική η εμφάνισή τους και μπορούν πολύ περισσότερο.  Ο Γιάννης Λάτσιος αυτή τη φορά είπε ότι είδε εξαιρετική βελτίωση στον Γιάννη Αϊβάζη και ήταν πολύ πρωτότυπη η χορογραφία. Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν τρία  4άρια και δυο 5άρια. Μάλιστα το ένα 5άρι ήταν του Γιάννη Λάτσιου. Στο Σύνολο πήραν 22 βαθμούς.

Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον… στρατηγό της Διονύση, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, στο πλατό του Dancing with the stars III. Σαν άλλη diva, η τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικά λόγια από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, η Γκαλένα είπε, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι είχε την πιο σωστή εκτέλεση foxtrot! Ο Γιάννης  Λάτσιος από την άλλη είπε, ότι είχαν καλή εμφάνισή αλλά μπορούσαν και καλύτερα. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σχολίασε την σιγουριά της Μαριάντας Πιερίδη στην σκηνή και ο Αλεξης Κωστάλας με μια ατάκα δήλωσε “Επιτέλους είδα foxtrot”.

Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 24 βαθμοί στο σύνολο.  Μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε ότι μάλλον ο κ. Λάτσιος σήκωσε λάθος ρακέτα, αφού έδωσε 4 βαθμούς ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν από 5 βαθμούς.

Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός και η Κλώντια, σήμερα, είχαν να ανταγωνιστούν την πολύ καλή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα. Εκείνος με κοστούμι γαμπριάτικο και εκείνη με νυφικό, με την άνεσή τους, τον ρυθμό τους, την μοναδική χορογραφία τους, εντυπωσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό.  “Με ξεθέωσε και δεν θα μπορώ να αποδώσω την πρώτη νύχτα του γάμου” ήταν τα πρώτα λαχανιασμένα λόγια του Ηλία που είπε τα καλύτερα για την χορογράφο του.

Το ζευγάρι άρεσε πάρα πολύ στην κριτική επιτροπή με την Γκαλένα να λέει ,ότι παρουσίασαν “τέλεια δουλειά”! Ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε, ότι είχαν την καλύτερη εμφάνισή στον χορό jive που είδε μέχρι στιγμής.  Ο Γιάννης Λάτσιος από την άλλη τόνισε ότι “προφανώς ήταν καλοί άλλο όχι τέλειοι”. Ο Αλέξης Κωστάλας έκανε λόγω για γάμο αλά ελληνικά! Μάλιστα στο green room οι υπόλοιποι συμμετέχοντες τους τραγούδησαν το “Σήμερα γάμος γίνεται”!

Ο γάμος τους πήγε καλά αφού απέσπασαν πέντε 6άρια! Δηλαδή συγκέντρωσαν 30 βαθμούς!

Βάνα Μπάρμπα DWTS3

Με ένα τατουάζ στην πλάτη που έγραφε “Αγάπη”, άρχισε ο χορός για την Βάνα Μπάμπα, που για άλλη μια φορά απέδειξε, ότι είναι κυρία με ερωτισμό και τόση αριστοκρατικότητα που της ταίριαζε γάντι το jive!

Η κριτική επιτροπή έκανε λόγο για συναίσθημα που βγήκε προς τα έξω, αλλά φάνηκε ότι υπήρχε έλλειψη προβών! Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για την πολύ καλή έκφραση της. Σε αυτό συμφώνησε και η Κάτια Δανδουλάκη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε σε μια μαγική έκφραση και δήλωσε ότι αδιαφορεί για τα υπόλοιπα. Η Βάνα Μπάρμπα  από τη μεριά της τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή και όχι αν χάθηκε κάποιο βήμα.

Το hot spot της βραδιάς ήταν ότι η Βάνα αποκάλυψε πως ο παρτενέρ της Θοδωρής Παναγάκος έχει διαίτερη αδυναμία στην Έλενα Παπαβασιλείου. Και βέβαια έτρεξε για να κάνει τα...προξενιά!

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 24 βαθμούς στο σύνολο κι εκεί που ευχήθηκε για ένα 5άρι βρέθηκε να παίρνει δυο.

Βάσια Τριφύλλη DWTS3

Η Βάσια Τριφύλλη μπορεί να έλεγε, ότι θα χρειαζόταν γερανός να την σηκώσει, αλλά τελικά ο παρτενέρ της τα κατάφερε μια χαρά. Με την θεατρικότητά της, για άλλη μια φορά, κατάφερε να κερδίσει την επιτροπή αλλά και το κοινό που την χειροκροτούσε ασταμάτητα. Τι κι αν πιάστηκε το τούλι στο τακούνι της, η Βάσια Τριφύλλη επέδειξε μοναδικό επαγγελματισμό.  Η εμφάνισή της κέρδισε την κριτική επιτροπή όσον αφορά την έκφρασή  και όχι την τεχνική της.  Ο Γιάννης Λάτσιος είπε, ότι σήμερα δεν χόρεψε καλά. Κάτι που το παραδέχθηκε και η ίδια. Μάλιστα η Βάσια Τριφύλλη είπε χαριτολογώντας για την βαθμολογία της : “Μην ανησυχείτε έχω υπογλώσσια”.  Ο Αλέξης Κωστάλας της έδωσε ένα μεγάλο “μπράβο» για την εμφάνισή της. Κατάφερε να αποσπάσει 22 βαθμούς.

Κώστας Κρομμύδας DWTS3

Ο Κωστας Κρομμύδας με την παρτενέρ του ξεσήκωσαν το κοινό του Dancing with the stars τόσο με το χορό τους, όσο και με την μουσική επιλογή τους, που δεν ήταν άλλη από το «Somebody told me” των Killers!

Η χορογραφία κέρδισε την κριτική επιτροπή, ωστόσο “κάτι” ήταν αυτό που έλειπε από την παρουσία του ηθοποιού. Στο σύνολο ήταν μια πολύ καλή ροκ εμφάνιση. Ωστόσο υπήρξε και μια ατυχία επί σκηνής αφού ο Κώστας Κρομμύδας γλίστρησε την ώρα που χόρευε. Η βαθμολογία που απέσπασε ήταν 26 βαθμοί.

Λάουρα Νάργες DWTS3

Η Λάουρα Νάργες φορώντας μια γαλάζια αέρινη δημιουργία χόρεψε στους ρυθμούς του “Material girl" και εντυπωσίασε! Η επιτροπή παραδέχθηκε ότι έκαναν μια πολύ όμορφη προσπάθεια, χορευτικά όμως έγιναν πολλά λάθη και υπήρξαν αδυναμίες. Όσο κι αν προσπάθησε να δωροδοκήσει την επιτροπή σαν “Material girl” μάλλον δεν τα κατάφερε  αφού η βαθμολογία που απέσπασε ήταν  23 βαθμούς.

Γιώργος Τσαλίκης DWTS3

Ο Γιώργος Τσαλίκης το έριξε στο ροκ εν ρολ και μαζί με την παρτενέρ του Έμιλυ, μετέδωσαν τόση ενέργεια που ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να πάρει ανάσα!  Μάλιστα , τόσο ωραία που χόρεψε δεν θα φανταζόταν κανείς ότι είχε ένα σοβαρό τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα.Οι κριτικές που πήρε το ζευγάρι ήταν πολύ καλές και όλοι είπαν για την ενέργειά τους στην σκηνή, που κάλυψε οποιοδήποτε λάθος κι αν έγινε. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, μάλιστα, είπε ότι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε “άλμα» στην εξέλιξή του. Η βαθμολογία που απέσπασαν ήταν 29 βαθμοί.

Ντορέττα Παπαδημητρίου DWTS3

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον παρτενέρ της, μας μετέφεραν σε μια άλλη εποχή με την υπέροχη χορογραφία τους, κερδίζοντας το «μπράβο» του κοινού. Η Γκαλένα δήλωσε ότι «Ήταν το καλύτερο foxtrοt που είδαμε σήμερα” και ο Γιάννης Λάτσιος συμπλήρωσε ότι “Ήταν το μοναδικό foxtrot που είδαμε σήμερα”.  Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν εκστασιασμένος λέγοντας, ότι θα μπορούσε να ήταν ένα νούμερο στο Μπρόντγουεϊ.  Η βαθμολογία που απέσπασε το ζευγάρι ήταν 31 βαθμοί και πήραν το πρώτο 7αρι της βραδιάς.

Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου εμφανίστηκε μέσα από δυο μεγάλες βεντάλιες και φορώντας μια υπέροχη μαύρη δημιουργία εκτέλεσε την χορογραφία της με στυλ και ύφος  μοναδικό. Η επιτροπή είπε τα καλύτερα στο ζευγάρι  ενώ εντύπωση έκανε και η χορογραφία που ήταν τόσο θεατρική. Η βαθμολογία που απέσπασε ήταν 25 βαθμούς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR