counter

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε πρεμιέρα και έγινε... παραμύθι! Δείτε την μαγείρισσα "ηρωίδα" βιβλίου και διαβάστε τις "παραμυθένιες" συνταγές της (Φωτογραφίες)

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε πρεμιέρα και έγινε... παραμύθι!  Δείτε την μαγείρισσα "ηρωίδα" βιβλίου και διαβάστε τις "παραμυθένιες" συνταγές της (Φωτογραφίες)
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε πρεμιέρα και έγινε... παραμύθι! Δείτε την μαγείρισσα "ηρωίδα" βιβλίου και διαβάστε τις "παραμυθένιες" συνταγές της (Φωτογραφίες)

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν σταματάει να κάνει εκπλήξεις και καινούρια πράγματα. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα υπέροχο βιβλίο, ένα παραμύθι με τίτλο "9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα", από τις Ιωάννα και Έρση Νιαώτη και τη συμμετοχή-έκπληξη της αγαπημένης μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

ερση ιωαννα νιαώτηερση ιωαννα νιαώτηΗ ιδέα της δημοσιογράφου Ιωάννας Νιαώτη (αριστερά) και της αδελφής της, ηθοποιού Έρσης Νιαώτη (κάτω αριστερά), μετά από χρόνια πήρε σάρκα και οστά. Τα αγαπημένα παραμύθια τους εικονογραφήθηκαν από την Έλενα Ζουρνατζή και στο τέλος του κάθε παραμυθιού υπάρχουν συνταγές της Αργυρώς για παιδιά και μεγάλους!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός από τις συνταγές υπάρχουν και συβουλές για σωστή διατροφή γιατί και οι τρεις κυρίες πρεσβεύουν ότι οι σωστές βάσεις πρέπει να μπουν από νωρίς και μάλιστα με τη μορφή παιχνιδιού.

 

 

Θα ξετρελαθείτε με τις υπέροχες εικόνες που μοιάζουν να ξεπηδάνε από τις σελίδες, και είναι ικανές να γυρίσουν τους μεγάλους στα παιδικά τους χρόνια και να ταξιδέψουν τα παιδιά σε έναν υπέροχο κόσμο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δέχτηκε αμέσως την πρόταση που της έκαναν η Ιωάννα και η Έρση Νιαώτη και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό το τόσο διαφορετικό της βήμα. 

 

Το FTHIS.GR σας παρουσιάζει στο photo gallery-στην αρχή του θέματος-μερικές από τις συνταγές του βιβλίου και σας δίνει μια γεύση από όσα θα δείτε και θα ζήσετε μόλις το πάρετε στα χέρια σας.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, η Αργυρώ έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή "Oreo Cookieng", δίνοντας την υπόσχεση ότι τα μεσημέρια της Κυριακής θα γίνουν πιο γλυκά γι αόλη την οικογένεια.

Δείτε το video από την πρεμιέρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον ΑΝΤ1... 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR