counter

Το "πάθος" του σε δημόσια θέα! Δείτε με τα μάτια του Νίκου Αλιάγα...

Το "πάθος" του σε δημόσια θέα! Δείτε με τα μάτια του Νίκου Αλιάγα...
Το "πάθος" του σε δημόσια θέα! Δείτε με τα μάτια του Νίκου Αλιάγα...

Αλιάγας φωτογράφος

Το πάθος του Νίκου Αλιάγα για τη φωτογραφία είναι γνωστό και στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος που μέσα από τα social media έχει καταφέρει να αναδείξει την Ελλάδα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, αφού οι διαδυκτιακοί του φίλοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες από όλες τις χώρες του κόσμου.

Από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου, κάποιες από τις πιο αγαπημένες εικόνες του δημοσιογράφου και παρουσιαστή θα εκτίθενται στο διάσημο στούντιο του Παρισιού, το Harcourt. Πρόκειται για φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται  στο βιβλίο του "Nikos Now", που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο.

Αλιάγας φωτογράφος

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μέσα από τη ματιά του Νίκου Αλιάγα τη φύση, σημεία και ανθρώπους του Παρισιού, αλλά και πορτραίτα φίλων του, διάσημων καλλιτεχνών όπως οι Robbie Williams, Jamel, Baptiste Giabiconi. 

Αλιάγας φωτογράφος

Ο ενθουσιώδης "φωτογράφος" έχει μοιραστεί με τους fans του πολλές από αυτές τις πολύχρωμες, "φιλτραρισμένες" και ταξιδιάρικες φωτογραφίες μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και στο Instagram, οι οποίοι δεν παύουν να του ζητούν να διατηρεί με αυτό τον τρόπο καθημερινά την επαφή του μαζί τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών μέσων, ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στο νούμερο ένα της πρόσφατης λίστας που δημιουργήθηκε με δημόσια πρόσωπα, και αναδείχθηκε ως "ο δημοσιογράφος με τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media". 

Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται (εκτός της καθημερινής ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής του εκπομπής και του "50 Minutes Inside" που προβάλλεται κάθε Σάββατο) για τη δεύτερη χρονιά του επιτυχημένου show "The Voice", ενώ θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αναδείξει της Μις Γαλλία 2013, στις 8 Δεκεμβρίου στη Λιμόζ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR