counter

"Εκτός από λίφτινγκ, αυξητική στήθους και botox δεν έχω κάνει καμία πλαστική"

"Εκτός από λίφτινγκ, αυξητική στήθους και botox δεν έχω κάνει καμία πλαστική"
"Εκτός από λίφτινγκ, αυξητική στήθους και botox δεν έχω κάνει καμία πλαστική"

Jane Seymour

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός Jane Seymour αποκάλυψε στην εφημερίδα "Daily Mail" το μυστικό που στα 61 της χρόνια καταφέρνει να δείχνει αρκετά χρόνια μικρότερη.

Έχω δοκιμάσει το botox, αλλά είμαι υπερήφανη για τις ρυτίδες μου. Μου δίνουν χαρακτήρα και ως ηθοποιός είναι απαραίτητο στις εκφράσεις", δήλωσε η διάσημη ηθοποιός που στα νιάτα της υπήρξε Bond Girl δίπλα στον Roger Moore.

Παρά την επιθυμία της να είναι εκφραστική, η Seymour αποκάλυψε ότι δεν αντιστάθηκε σε μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο: "Έχω κάνει λίφτινγκ στα μάτια πριν χρόνια. Με είχαν ρώτησει τότε οι φωτογράφοι αν σκεφτόμουν να κάνω πλαστική γιατί τους παίρνει αρκετή ώρα να μου κάνουν ρετούς. Δεν το θεώρησα μεγάλο θέμα. Την επόμενη μέρα το έκανα και το απόγευμα είχα πάει έξω για φαγητό".

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις μιλώντας για την επέμβαση στο στήθος της: "Η δεύτερη φορά που πήγα στον πλαστικό ήταν πριν 20 χρόνια. Είχα θηλάσει και τα δυο μου παιδιά και τα πράγματα στην περιοχή δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι. Δεν ήθελα να αυξήσω το μέγεθος, γιατί άλλωστε δεν είχα ποτέ μεγάλο στήθος, αλλά ήθελα να έρθουν στο σχήμα που είχαν. Τα ρούχα πλέον κάθονται καλύτερα και δείχνουν και καλύτερα. Τελικά ήταν μια έξυπνη κίνηση.

Στην ερώτηση αν θα έκανε ένα γενικό λίφτινγκ απάντησε: "Ποτέ δεν λέω ποτέ". Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα το τολμήσει κι αυτό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR