counter

Μιλάει για τη σχέση του με το Φοίβο και δηλώνει: "Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του"

Μιλάει για τη σχέση του με το Φοίβο και δηλώνει: "Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του"
Μιλάει για τη σχέση του με το Φοίβο και δηλώνει: "Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του"

Γιώργος Λεμπέσης

Ο Γιώργος Λεμπέσης σε συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ και τη Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Φοίβο και τους λόγους που αυτή σταμάτησε.

Ο τραγουδιστής εξηγεί που βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια που έχει «σωπάσει» δισκογραφικά: «Είναι 6 χρόνια γεμάτα. Τα πράγματα είναι απλά. Ποιος ο λόγος να κυκλοφορούσα μια δουλειά η οποία θα μου κόστιζε μόνο χρόνο, χρήμα, μεράκι, όρεξη και πολλή αγάπη- γιατί μόνοι έτσι δουλεύω- για να την ακούσω μόνο εγώ; Αν στην Ελλάδα δεν σε στηρίξει κυρίως το σύστημα, παύεις να υφίστασαι. Και μένα από ένα σημείο και μετά, όχι μόνο έπαψαν να με στηρίζουν, αλλά άρχισαν και πόλεμο. Αν με ρωτήσετε γιατί, με το χέρι στην καρδιά η απάντησή μου είναι «δεν ξέρω».

Για τη σχέση του με το Φοίβο λέει: «Δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, αλλά και πολύ καλοί φίλοι. Δεν είμαστε πια. Και εγώ έχω την απορία γιατί. Προσπάθησα να λύσω την παρεξήγηση, αλλά όσες φορές μιλήσατε εσείς με τον Ομπάμα, τόσες μίλησα και εγώ με το Φοίβο». Και συνεχίζει αναφερόμενος στη συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβος στην οποία δεν παραβρέθηκε: «Δεν με κάλεσε ποτέ ο Φοίβος. Δεν σας κρύβω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Πικράθηκα και απογοητεύτηκα μ’ αυτή τη συμπεριφορά… Δεν επικοινώνησα μαζί του να τον ρωτήσω «γιατί». Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια.»

Στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του, ο Γιώργος Λεμπέσης απαντά: «Μπορεί να μην είχαμε επαφή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όσα πετύχαμε μαζί εγώ δεν μπορώ να τα διαγράψω, ούτε και ο κόσμος, που τα αγάπησε. Η επιτυχία που γνωρίσαμε με τον Φοίβο θεωρώ ότι ήταν προϊόν φιλίας και καλής χημείας και από τη στιγμή που αυτά δεν υπάρχουν πλέον… δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τον Φοίβο»  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR