counter

Δείτε την collection ρούχων που σχεδίασε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR ως σχεδιάστρια μόδας

Δείτε την collection ρούχων που σχεδίασε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR ως σχεδιάστρια μόδας
Δείτε την collection ρούχων που σχεδίασε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR ως σχεδιάστρια μόδας

 Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Το 'πε και το ΄κανε!

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου απο χθες είναι και επίσημα σχεδιάστρια μόδας!

Η προσωπική της συλλογή ρούχων βγήκε στον "αέρα" έτοιμη προς πώληση μέσα απο το site της "marymary" και για αυτό, το νέο της εγχείρημα η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR !

"Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο κόσμος δεν γνώριζε ότι η συλλογή θα έβγαινε χθες στον διαδικτυακό "αέρα" και με ένα μόνο tweet μου, που τους ενημέρωνα, ανταποκρίθηκαν άμεσα. Είμαι ενθουσιασμένη με την αποδοχή. Η συλλογή έχει επιρροές ‘60ς και ΄70ς γιατί αυτό είναι και το στιλ μου. Σχεδίασα ρούχα που φοράω εγώ. Λατρεύω τα ρούχα αυτών των δεκαετιών γιατί έχουν χαρακτήρα, με εμπνέουν και φέτος είναι πάλι στη μόδα."

Σε ερώτηση μας ότι πολλοί celebrity στο εξωτερικό υπογράφουν μια collection δανείζοντας την υπογραφή τους αλλά επι της ουσίας δεν τα σχεδιάζουν οι ίδιοι, η παρουσιάστρια απαντά:

"Τα ρούχα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από εμένα. Και τα πατρόν και τα σχέδια και τα υφάσματα όλα τα έχω φτιάξει και τα έχω διαλέξει εγώ. Τα ρούχα είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα. Σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε πρέπει να σκεφτόμαστε αλληλέγγυα για αυτό και απευθύνθηκα σε ελληνικές βιοτεχνίες. Μπορεί αυτό να μειώνει κατά πολύ το κέρδος που θα έχω, αλλά σημαντικό είναι να προσπαθούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα".

 

Μαρία Μπακοδήμου

 

- Γιατί επιλέξατε να διαθέσετε τη συλλογή σας μέσω internet;

«Γιατί εγώ ψωνίζω μέσω internet και είναι τόσο κατατοπιστικά τα size, οι διαστάσεις και όλες οι πληροφορίες που σου δίνουν ώστε είναι πολύ εύκολο να ψωνίσεις! Χωρίς κόπο, χωρίς τρέξιμο παραγγέλνεις ότι σου αρέσει από τον καναπέ σου και έρχεται απευθείας στο σπίτι σου! Εκτός από δύο κομμάτια που έχουν σταθερά πανιά, τα υπόλοιπα ρούχα περιέχουν και ελαστίνη και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σώμα.

Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ και με καταστήματα, αλλά το internet μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε δεν βγάζω κομμάτια σε μαζική παραγωγή τύπου 100 από κάθε σχέδιο. Παράγω 10 κομμάτια -από κάθε σχέδιο- ώστε όποια αγοράσει ένα ρούχο να νιώθει κατά μια έννοια ότι είναι μοναδικό και όχι ότι θα το βλέπει φορεμένο παντού. Όταν τελειώσουν τα αποθεματικά από τα σχέδια που έχω στον «αέρα», τότε θα ανανεώσω με νέα σχέδια που έχω ήδη έτοιμα . Ήδη βρίσκεται στην παραγωγή η επόμενη συλλογή για άνοιξη- καλοκαίρι.

"Θέλω να καταλάβουν οι γυναίκες ότι ούτε εγώ είμαι μοντέλο ούτε απευθύνομαι σε γυναίκες μοντέλα. Απευθύνομαι στη μέση ελληνίδα".

- Πως όμως προέκυψε το σχέδιο ρούχου; Για τα χρήματα ή για την αγάπη για τη μόδα.

«Ξεκίνησε επειδή ήθελα να ράψω ρούχα για μένα για την εκπομπή και μετά είπα να το κάνω και επαγγελματικά. Στους καιρούς που ζούμε όλοι αναζητούμε και άλλες πηγές εσόδων οπότε αν με κάτι που μου αρέσει τόσο πολύ υπάρξει και κάποιο κέρδος θα είναι ευχής έργον».

- Πως σχολιάζετε τη Δέσποινα Βανδή, την Κατερίνα Καινούργιου και άλλες  επώνυμες κυρίες που έχουν δηλώσει ότι θα δημιουργήσουν κι εκείνες τη δική τους συλλογή ρούχων. Αισθάνεστε ότι ανοίξατε το δρόμο;

 «Δεν ξέρω αν άνοιξα δρόμο. Ξέρω μόνο, ότι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η νέα δουλειά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR