counter

"Ντρέπομαι για τη χώρα μου, όπου και να κοιτάξεις πληγώνεσαι"

"Ντρέπομαι για τη χώρα μου, όπου και να κοιτάξεις πληγώνεσαι"
"Ντρέπομαι για τη χώρα μου, όπου και να κοιτάξεις πληγώνεσαι"

Αντώνης Λουδάρος

Στα καμαρίνια του θεάτρου Παλλάς, όπου παίζεται το μιούζικαλ “Chicago”, συνάντησε η κάμερα του FTHIS TV τον Αντώνη Λουδάρο. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν χείμαρρος στα όσα είπε και δεν δίστασε να πει ότι ντρέπεται για τη χώρα του.

“Νιώθω τρομερά προδομένος. Μου έχουν προδώσει τη χώρα και νιώθω ότι έχει ξεπουληθεί το σύμπαν. Και πιστεύω θα δούμε χειρότερα πράγματα στη πορεία” είπε ο Αντώνης Λουδάρος και συνέχισε στον ίδιο τόνο. “Δεν θέλω να περπατώ στην Αθήνα πλέον, ντρέπομαι για τη χώρα μου, για τη πόλη μου, όπου και να κοιτάξεις πληγώνεσαι. Βλέπεις ανθρώπους πεταμένους στο δρόμο” είπε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Πριν λίγα χρόνια ζούσαμε σε μια ροζ φούσκα και νομίζαμε ότι όλα ήταν μια χαρά. Τώρα ήρθε ο καιρός να γυρίσουμε στις πραγματικές αξίες. Πρέπει να κοιτάξουμε τον άλλον στα μάτια και να του πούμε ‘ναι, είμαι ηλίθιος’”.

Όσο για το τι κάνει ο ίδιος για να ξεπεράσει αυτή τη κατάσταση; “Ταβανοθεραπεία, ξέρεις όταν κάθεσαι και κοιτάς το ταβάνι χωρίς να μιλάς. Για περίπου δύο μήνες δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, ούτε να πάω διακοπές, ούτε να κάνω βόλτες” είπε ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος στη συνέχεια θυμήθηκε πιο ευτυχισμένα χρόνια.

Δείτε το video.

 

“Στο σπίτι ήμασταν επτά αδέρφια και αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα πολλά γέλια και την πολύ αγάπη. Γενικά σε ότι κάναμε υπήρχε το ‘πολύ’ μέσα” είπε ο ηθοποιός, που ωστόσο παραδέχθηκε ότι πλέον βλέπει σπάνια την οικογένειά του: “Μόνο σε γιορτές και γάμους. Προσπαθούμε να βλεπόμαστε πιο συχνά, αλλά δεν είναι εύκολο”.

Ο ίδιος θα ήθελε να κάνει όμως δική του οικογένεια; “Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να υιοθετήσω ένα παιδί από ένα ορφανοτροφείο. Να του δώσω έστω και λίγο μια καλύτερη ζωή” αποκάλυψε ο Αντώνης Λουδάρος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR