counter

Εξομολογείται: "Πέρασα κατάθλιψη. Για 1,5 χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα"

Εξομολογείται: "Πέρασα κατάθλιψη. Για 1,5 χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα"
Εξομολογείται: "Πέρασα κατάθλιψη. Για 1,5 χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα"

 ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ

Μια πολύ συγκινητική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά, στιγμές της ζωής της, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" για τους "τεράστιους" έρωτες που έχει ζήσει, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το γάμο, την αποθέωση που γνωρίζει στην Τουρκία με το σήριαλ στο οποίο συμμετέχει αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα.

"Άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Ωρίμασα. Πέρασα κατάθλιψη. Ενάμιση χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα. Όσο καθόμουν σπίτι μου, μόνη μου, δεν άντεχα. Προσπαθούσα να πηγαίνω σπίτι μόνο για ύπνο".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα, αν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, η Ελένη Φιλίνη απάντησε: “Δεν ήταν το πρόβλημα μου η προσαρμογή. Μου έλειπε ο άνθρωπος που με λάτρευε και τον λάτρευα".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε πώς έχει φτάσει τρείς φορές, ένα βήμα…  πριν τον γάμο και εξηγεί γιατί δεν το τόλμησε.

"Έβλεπα το αύριο. Μπορεί να μην ήμουν έτοιμη ή να μην μου πήγαινε".

Στην ερώτηση αν της λείπει ένα παιδί, δήλωσε: ”Καθόλου. Αν μου έλειπε, θα το είχα κάνει. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα γάμο και δύο η τρία παιδιά. Το ζήτημα είναι, πως είσαι μετά με το σύντροφο σου, όπως και ότι τα παιδιά πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου. Η μανούλα μου έλεγε: "Όταν θελήσεις να κάνεις παιδί, αγάπη μου, να ξέρεις ότι ο εαυτός σου θα μπει σε δεύτερη μοίρα". Ορισμένοι κάνουν παιδιά και τα πετούν από εδώ και από εκεί. Δεν θα το έκανα ποτέ".

Η Ελένη Φιλίνη, δεν κρύβει γεγονότα από τη ζωή της, ακόμα και αυτά που είναι πολύ... προσωπικά.

"Έχω δεχθεί τρείς φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχασα αντίστοιχες δουλειές (…) Σου κολλάει ένας άνθρωπος… Αν πας μαζί του, παίρνεις τη δουλειά, αν όχι, τη χάνεις. Πολύ απλά! Το εμπορικό κύκλωμα ευτυχώς είχε έναν κανόνα. Πούλαγες; Σε παίρνανε. Φυσικά, όταν συμβαίνει είναι πολύ άσχημο. Προσωπικά, επειδή ήμουν πολύ μικρή, πληγώθηκα, εκνευρίστηκα, αλλά βλέποντας την πορεία αυτών των ανθρώπων στο μέλλον, είπα: "Δόξα τω θεώ, είμαι μια χαρά".

Μιλώντας για το μέλλον της, η ηθοποιός δήλωσε: “Ζω το σήμερα, γιατί έχω βιώσει χιλιάδες ανατροπές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πως πριν από δέκα χρόνια, δύο ημέρες πριν από μια πρεμιέρα, μπήκα στο νοσοκομείο και πήγα να πεθάνω. Βγήκα σχεδόν μετά από δύο μήνες. Δυο φορές έχω φτάσει κοντά στο θάνατο. Την πρώτη φορά, έζησα από την προσωπική μου θέληση".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR